A fost găsit trupul lui Cristian Molnar, în apele râului Natisone

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit. Deocamdată nu s-a făcut nici un fel de recunoaștere a trupului. 

Un cadavru găsit în râul Natisone, este probabil cel al lui Cristian Molnar, băiatul de 25 de ani care a fost ultima dată dispărut de la masacrul de la Natisone. Vestea vine de la primarul din Premariacco Michele De Sabata, care a ajuns imediat în zonă. Trupul este în curs de recuperare în momentul scrierii acestei știri, iar acesta aparține într-o proporție de peste 90% lui Cristian Molnar. 

Potrivit primelor informații, cadavrul a fost găsit într-o zonă nu foarte îndepărtată de locul în care fost găsite și trupurile celorlalte două fete, Patrizia și Bianca.

Pompierii au identificat cadavrul într-o zonă adâncă a râului, ce a devenit acum limpede, în aval de punctul în care celelalte două victime au fost găsite fără viață.

Căutarea se mai efectua cu doar trei pompieri în această dimineață, însă limpezimea apei a ușurat misiunea echipei de căutare. 

Au trecut 23 de zile din momentul în care cei trei tineri români au fost luate de apele învolburate ale râului Natisone. Doar trupul lui Cristian Molnar mai era căutat și se credea că ar fi putut ajunge în zona defileului râului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel