Accident grav în Brăila, între un autocar care venea din străinătate și un TIR: 22 de pasageri au ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Autocar plin cu pasageri, implicat în accident grav în comuna brăileană Bărăganul. 22 de răniți, trafic blocat temporar. Autocarul plecase din Chișinău către litoralul românesc.

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe drumul european 584, la intrarea în comuna Bărăganul, dinspre Însurăței. Un autocar în care se aflau 72 de pasageri din Republica Moldova a intrat în coliziune cu remorca semnalizată a unui TIR staționat pe șosea. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, remorca TIR-ului fusese implicată într-un accident rutier cu doar câteva ore înainte de impactul cu autocarul.

Autoritățile au acționat rapid, declanșând planul roșu de intervenție la ora 00:40. La locul accidentului au sosit 11 ambulanțe și echipaje ISU. Pentru sprijin, au intervenit și 2 ambulanțe din județul Ialomița, alături de echipaje ISU Ialomița și ISU Galați.

2. -imagine fara descriere- (accident-aurocar-braila-cisinau.PNG)

Din nefericire, 22 de pasageri din autocar au fost răniți și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Aceștia aveau diverse politraumatisme și au fost ulterior transportați la spital. Ceilalți pasageri au fost dirijați către Căminul Cultural din Bărăganul, de unde urmau să fie preluați de un alt autocar.

Șoferul autocarului, un bărbat în vârstă de 47 de ani din Bulgaria, a fost supus testului etilotest, rezultatul fiind negativ, excluzând astfel influența alcoolului.

3. -imagine fara descriere- (accident-autocr-tir-braila-isu.PNG)

Traficul rutier a fost complet blocat pe durata a câteva ore, în timp ce echipele de intervenție acționau pentru gestionarea situației și acordarea de ajutor celor afectați.

Autocarul, care plecase din Chișinău cu destinația litoralul românesc, se afla într-o călătorie planificată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel