Accident grav în Italia. Tudor și Vasile și-au pierdut viața, o a treia victimă a ajuns la spital

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Tragedie de neimaginat în Italia: doi tineri moldoveni și-au pierdut viața, iar un al treilea se află în spital, după un accident de mașină. 

Un grav accident rutier s-a produs duminică dimineața, 28 iulie, în Chioggia, Italia, acolo unde o mașină a ieșit de pe șosea și a căzut într-un canal. Doi tineri, de 20 și 21 de ani, și-au pierdut viața, iar un al treilea a fost transportat la spital în stare critică.

Polițiștii din Chioggia, împreună cu scafandrii pompierilor, s-au scufundat în canal la ora 7:00 dimineața pentru a încerca să salveze victimele. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri, ambii cetățeni moldoveni. Singurul supraviețuitor este un tânăr de 33 de ani, care se află acum în terapie intensivă la spitalul din Mestre, cu prognostic rezervat.

Accidentul de la Chioggia a fost descoperit foarte târziu 

 

Accidentul a avut loc în zona Lungadige și a fost descoperit probabil în jurul orei 5:00 sau 6:00 dimineața. Mașina, un BMW, s-ar fi izbit de un copac înainte de a cădea în canal. Poliția locală din Chioggia investighează circumstanțele accidentului. Așadar, până la sosirea autorităților a trecut cu siguranță peste o oră. Șansele ca cineva să mai fie găsit în viață au fost foarte reduse.

Echipele de intervenție, inclusiv ambulanța aeriană Suem, au sosit la fața locului pentru a-l salva pe tânărul de 33 de ani, care a fost ulterior transportat de urgență la spital cu elicopterul. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au reușit să resusciteze celelalte două victime. Din câte se pare, apa canalului nu era foarte adâncă, ceea ce a permis salvarea pentru moment a tânărului moldovean de 33 de ani. 

Cine sunt cei doi tineri moldoveni morți la Chioggia

 

Identitățile celor doi tineri decedați au fost confirmate: este vorba despre Vasile Balitchi, în vârstă de 20 de ani, și Tudor Muntean, în vârstă de 21 de ani, care urma să împlinească 22 de ani în octombrie.

Poliția și scafandrii pompierilor au reușit să recupereze cadavrele celor doi tineri din mașină, în timp ce al treilea pasager, în stare gravă, a fost salvat și transportat la spital. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Familiile celor doi tineri băieți se pregătesc acum pentru înmormântare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel