Accident grav în Italia: Un șofer român a rănit grav un bărbat pe scuter și a avariat trei mașini

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Accident grav în Italia: Un șofer român a rănit grav un bărbat pe scuter și a avariat trei mașini / Foto: Roma Today
Accident grav în Italia: Un șofer român a rănit grav un bărbat pe scuter și a avariat trei mașini / Foto: Roma Today

Un român a produs un grav accident rutier în această dimineață în cartierul Centocelle din Roma, unde a lovit grav o persoană și a avariat alte trei mașini. 

Un cetățean tunisian în vârstă de 43 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Vannini, în stare critică, după ce a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism condus de un tânăr român.

Incidentul s-a petrecut la puțin după ora 5 dimineața pe Via di Tor de Schiavi, la intersecția cu Via dei Glicini, un punct cunoscut pentru accidente rutiere frecvente, conform presei străine.

 

Poliția investighează cauzele accidentului

 

Victima, care se afla la bordul unui scuter marca Honda Sh, a fost lovită de un Volkswagen Taigo condus de un șofer român în vârstă de 20 de ani. Impactul a fost extrem de violent, aruncând bărbatul de pe scuter și cauzându-i răni grave.

Medicii l-au transportat imediat la Spitalul Torpignattara, unde a fost internat în cod roșu, prognosticul fiind rezervat. Potrivit primelor informații, starea sa este foarte gravă, medicii temându-se pentru viața sa.

În urma coliziunii, alte trei vehicule parcate în zonă au fost avariate: o Dacia Sandero, un Opel Meriva și un Seat Arona. Martorii oculari au descris scena ca fiind haotică, cu bucăți de caroserie împrăștiate pe carosabil și zgomot puternic în momentul impactului.

Citește și: Pieton călcat și ucis de un român în timpul nopții în Italia. Poliția crede că șoferul ar fi condus sub influența alcoolului

 

Românul conducea cu viteză

 

Agenții grupului V Casilino din cadrul Poliției Locale Roma Capitale s-au deplasat rapid la fața locului și au demarat ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Primele indicii sugerează că viteza excesivă ar putea fi un factor, dar urmează ca imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și declarațiile martorilor să fie analizate pentru a reconstitui dinamica incidentului.

Șoferul român a fost dus la Policlinica Tor Vergata pentru verificări de rutină, inclusiv teste de alcoolemie și pentru consum de substanțe interzise, așa cum se procedează în astfel de cazuri. Acesta nu a suferit răni grave, dar se află în stare de șoc după accident.

 

Intersecția, cunoscută pentru alte accidente rutiere recente

 

Intersecția unde a avut loc accidentul este cunoscută ca fiind periculoasă, având în vedere că, în urmă cu câteva săptămâni, un alt vehicul s-a izbit de zidul unei case din apropiere, provocând pagube materiale importante.

Locuitorii din zonă cer autorităților măsuri pentru sporirea siguranței rutiere, cum ar fi limitatoare de viteză sau supraveghere video permanentă.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 
 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel