Accident grav în Sibiu: Un tânăr rănit și 39 de persoane implicate în coliziunea dintre un autoturism și un autocar

Cristina Iacob |
Data publicării:

Un autocar condus de un cetăţean străin şi un autoturism au fost implicate miercuri seară într-un accident pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu.

Un accident rutier a avut loc miercuri seară pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, implicând un autocar condus de un cetățean străin și un autoturism. Un tânăr de 19 ani a suferit un traumatism cranian.

Conform informațiilor furnizate de ISU Sibiu, la fața locului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare.

În accident au fost implicate 39 de persoane, dintre care 2 minori și 37 de adulți.

Un pasager de 19 ani din autoturism a suferit răni și a fost transportat conștient la spital.

Celelalte persoane nu au avut nevoie de asistență medicală.

Din primele verificări, polițiștii rutieri au stabilit că șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Roșia, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers în sensul giratoriu, intrând în coliziune cu autocarul condus de un cetățean străin de 43 de ani, potrivit IPJ Sibiu, citat de Agerpres. 

Tot în această săptămână, în noaptea de luni spre marți, un accident șocant a zguduit localitatea Finiș din județul Bihor. Trei copii, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, au fost răniți după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate și a izbucnit în flăcări.

Citește și: Belgia. Un șofer român a pierdut controlul volanului într-un tunel și s-a izbit de perete. Bărbatul a rămas blocat în tir / FOTO

În jurul orei 01:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost alertat de o femeie care a raportat un incendiu la o mașină parcată lângă locuința sa din Finiș. Ea a precizat că nu erau persoane în autoturismul în flăcări.

Câteva minute mai târziu, un nou apel la 112 a venit de la un minor care a anunțat producerea unui accident. Acesta a explicat că el și alți doi copii, toți ocupanți ai mașinii, reușiseră să iasă din autoturism înainte ca acesta să ia foc. Minorul a menționat că toți trei suferiseră răni și acuzau dureri.

Mașina a lovit un stâlp de electricitate înainte de izbucnirea incendiului. Impactul puternic a dus la avarierea severă a autoturismului, care a fost cuprins rapid de flăcări.

Ajunse la fața locului, echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijirile necesare celor trei băieți, cu vârste de 15, 13 și 9 ani, a precizat ISU Bihor. Toți au fost transportați la spital, conștienți și cooperanți, pentru tratamente suplimentare. Echipajul de stingere a intervenit rapid pentru a lichida incendiul care se manifesta violent la întreaga mașină.

Cauzele exacte ale accidentului rămân încă neclare și sunt sub investigare. Poliția urmează să stabilească împrejurările în care cei trei copii au ajuns să conducă autoturismul și dacă au fost respectate normele de siguranță. Incidentul subliniază importanța supravegherii atente a minorilor și respectarea strictă a regulilor de circulație pentru a preveni tragedii similare.

-------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel