Accident în Italia. Patru persoane au murit pe loc, o a cincea persoană a fost preluată de elicopter

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un accident foarte grav, cu patru morți a avut loc în Italia, în regiunea Foggia. 

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 19:00, pe drumul de stat 693, cunoscut ca "drumul rapid din Gargano", în apropiere de localitatea San Nicandro. Impactul frontal dintre un autoturism Kia și un Fiat Panda a avut consecințe tragice: cnu mai puțin de patru persoane au murit, iar alta a fost rănită. Aceasta a fost transportată la spital cu un elicopter. 

Accidentul a zguduit întreaga regiune. Potrivit primelor informații, tânăra de 30 de ani, originară din Cagnano Varano, care se afla într-un autoturism Fiat Panda, a suferit multiple traumatisme grave în urma coliziunii. Ea a fost transportată de urgență cu ambulanța aeriană la Spitalul San Giovanni Rotondo, unde medicii luptă pentru viața ei. Tânăra călătorea împreună cu alți trei pasageri în Fiatul Panda, doi bărbați și o femeie, care, din nefericire, și-au pierdut viața pe loc în urma impactului violent. Autoritățile nu au dezvăluit încă identitățile celor decedați, dar se știe că toți erau tineri din regiunea Capitanata, o comunitate îndoliată în acest moment. 

Tânăra dusă la spital, șanse reduse de supraviețuire

 

Nici șoferul autoturismului Kia, un bărbat de 62 de ani din San Nicandro, nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Impactul frontal dintre cele două vehicule a fost de o forță incredibilă, și a lăsat în urmă o scenă de groază. Pompierii și echipele de intervenție de la 118 au sosit rapid la locul accidentului, însă nu au mai putut face nimic pentru victimele rămase fără suflare. Salvatorii au găsit un adevărat coșmar pe drumul de stat: cei de la descarcerare au încercat să extragă supraviețuitoarea fără să-i provoace alte leziuni, deși mașina a fost făcută praf.

Traficul în zonă a fost complet blocat timp de mai multe ore, pentru a permite intervenția echipelor de salvare și desfășurarea anchetei poliției rutiere. Criminaliștii au început imediat cercetările pentru a înțelege dinamica incidentului, însă detaliile sunt încă neclare. Primele ipoteze sugerează că accidentul s-ar fi produs în jurul kilometrului 10+300, în apropierea unei stații de alimentare, într-o zonă cunoscută pentru vizibilitatea redusă și curbura periculoasă a drumului.

Echipele de la Poliția Rutieră și pompierii din San Severo au continuat cercetările până târziu în noapte, în încercarea de a stabili cu exactitate cum s-a produs coliziunea fatală. Cu toate acestea, se așteaptă în continuare noi informații de la medicii de la Casa Sollievo della Sofferenza, unde tânăra rănită a fost internată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel