Accident mortal în portul din Bruxelles: un marinar român de 61 de ani și-a pierdut viața

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Românul mort în portul din Belgia avea 61 de ani
Românul mort în portul din Belgia avea 61 de ani

Sfârșit tragic pentru un marinar român din Belgia. Bărbatul a murit după ce a fost lovit de o macara în portul din Bruxelles.

Vineri dimineață, pe 30 august, un marinar român în vârstă de 61 de ani a murit într-un tragic accident de muncă în portul din Bruxelles. Incidentul a avut loc în jurul orei 6:30, la cheiul Leon Monnoyer, unde nava acestuia era ancorată. Informația a fost confirmată de presa locală și serviciile de urgență.

Potrivit detaliilor disponibile, marinarul a observat că nava nu era bine ancorată și a încercat să remedieze problema. În timpul intervenției, a fost lovit de brațul unei macarale aflate în mișcare pe chei, ceea ce a dus la căderea acestuia în apă.

Echipele de urgență au sosit rapid la fața locului și au reușit să recupereze victima din apă. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor de resuscitare, marinarul nu a mai putut fi salvat.

Autoritățile belgiene au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Potrivit procurorului specializat în accidente de muncă, marinarul român efectua manevre pe chei când a fost lovit de macaraua aflată în mișcare. Poliția și pompierii au fost imediat alertați, dar, din păcate, nu au reușit să-i salveze viața.

Pentru a clarifica cauzele accidentului, la locul incidentului au fost prezenți medicul legist, reprezentanți ai Poliției Federale Judiciare, Inspectoratul Social, Serviciul de Supraveghere a Securității Muncii și procurorul responsabil cu investigarea accidentelor de muncă.

De asemenea, s-a dispus efectuarea unei autopsii, iar ancheta este în desfășurare, scrie presa locală din Belgia.

 

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Citește mai departe

 

Franța: Un român căutat pentru crimă în Belgia, prins furând legume din curțile localnicilor

 

Un român în vârstă de 35 de ani, identificat ca Dacian Severin V., a fost recent capturat în Décines-Charpieu, un sat situat în apropiere de Lyon, Franța, după ce a fost surprins în flagrant în timp ce fura legume din grădinile locale. Hoțul a fost responsabil pentru o serie de furturi nocturne din grădinile de legume ale proprietarilor din zonă, care s-au confruntat cu pierderi semnificative din cauza acestor infracțiuni.                                                                                                                                                                                                                                                              

Oamenii disperați au instalat camere de vederi pentru a-l prinde pe hoț

                                                                                                                                                                                                                             

Hoțul, care avea un tipar bine stabilit, acționa de obicei noaptea, furând cantități mari de legume precum dovlecei, roșii și castraveți. Proprietarii grădinilor, exasperați de aceste furturi repetate, au decis să ia măsuri suplimentare pentru a-l prinde. Astfel, au instalat o cameră de supraveghere care le-a permis să observe că hoțul pătrundea în proprietăți între orele 23:30 și 12:30.

În weekendul trecut, proprietarii grădinilor au pus în aplicare un plan de capturare a hoțului. După ce au observat sosirea acestuia cu bicicleta și escaladarea gardului pentru a accesa grădina, au reușit să-l imobilizeze pe hoț înainte ca acesta să poată fura legume. Între timp, au alertat poliția, care a intervenit rapid și l-a reținut pe Dacian Severin V.

Citește aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel