Accident pe A8 în Germania: Un șofer român a cauzat ciocnirea a trei mașini. Bărbatul a fugit de la fața locului

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un șofer român de camion este căutat de poliție după ce a provocat un accident pe A8, lângă Jettingen-Scheppach, avariind trei mașini și provocând pagube de aproximativ 33.000 de euro. După incident, șoferul a continuat să conducă, fără a se opri.

Trei mașini au fost avariate într-un accident rutier pe autostrada A8, lângă Jettingen-Scheppach, joi seara, și șoferul camionului implicat a continuat să conducă, potrivit poliției din Günzburg. Incidentul a avut loc în jurul orei 18:00.

Un camion cu semiremorcă a schimbat brusc banda de circulație de pe banda dreaptă pe banda din mijloc, fără a se cunoaște motivul exact. În acel moment, o șoferiță de 20 de ani aflată pe banda din mijloc a încercat să evite coliziunea printr-o manevră de virare stânga. Pe banda de stânga se afla un alt șofer, de 26 de ani, care, pentru a evita impactul cu mașina tinerelor, a frânat și a virat, dar a lovit lateral peretele glisant de beton, având daune considerabile la vehicul.

Ambii șoferi implicați s-au oprit pe marginea drumului pentru a-și verifica vehiculele, dar șoferul camionului nu s-a oprit. Conform raportului poliției, acesta a frânat doar pentru scurt timp înainte de a continua să conducă. Ulterior, alte două mașini au trecut peste resturile de pe carosabil și au suferit avarii.

Poliția estimează pagubele materiale totale la aproximativ 33.000 de euro și a lansat o căutare pentru găsirea camionului implicat. Se știe că acesta are un număr de înmatriculare românesc, dar căutările efectuate imediat după accident nu au reușit să-l identifice.

Autoritățile cer ajutorul martorilor care pot oferi informații despre accident și despre camionul implicat să contacteze poliția rutieră din Günzburg la numărul 08221/9190.

Recent, un alt accident a avut loc pe  podul Leverkusen A1. Ieri, un tânăr de 22 de ani a murit, iar șase persoane au fost rănite în timpul lucrărilor de construcție în zona respectivă. 

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața și șase persoane au fost rănite, dintre care două grav, în urma unui accident produs în timpul lucrărilor de construcție la vechiul pod A1, care leagă Leverkusen de Köln. Incidentul s-a petrecut pe partea dinspre Köln a podului, unde piese grele s-au desprins în momentul demolării unui stâlp vechi. 

Accidentul a fost raportat la ora 8:10 dimineața, potrivit autorităților locale. La fața locului au intervenit echipe de pompieri și un elicopter de salvare pentru a acorda ajutor celor răniți. Potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului de pompieri din Köln, Ulrich Laschet, o încărcătură grea s-a desprins și a căzut de la o macara de construcție, lovind mai multe persoane. "Din motive încă neclare, fie încărcătura s-a desprins, fie liniile de încărcare s-au rupt, provocând acest tragic incident", a declarat Laschet. Citește în continuare aici

------------------------------------------------------------                                                                          

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel