Accident pe "Drumul Morții" în Vrancea: Șoferul unui autocar cu 59 de cetățeni bulgari ar fi adormit la volan

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Accident pe "Drumul Morții" în Vrancea: Șoferul unui autocar cu 59 de cetățeni bulgari ar fi adormit la volan
Accident pe "Drumul Morții" în Vrancea: Șoferul unui autocar cu 59 de cetățeni bulgari ar fi adormit la volan

Un autocar înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat în apropierea localității Pufești, pe celebrul "Drum al Morții", în județul Vrancea,. Traficul rutier a fost serios afectat sâmbătă dimineață.

Vehiculul transporta 59 de pasageri, toți cetățeni bulgari, când a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte, provocând rănirea ușoară a patru persoane, printre care și un copil.

Accidentul s-a produs în jurul orei 05:10, conform declarațiilor Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, care a fost alertat printr-un apel de urgență la 112.

"Pe DN2-E85, în afara localității Pufești, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe o parte," a informat IPJ Vrancea, conform Digi24.

 

Șoferul autocarului ar fi adormit la volan

 

Potrivit primelor informații, se pare că șoferul autocarului ar fi adormit la volan, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra vehiculului. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, eliminând astfel posibilitatea consumului de alcool ca factor al accidentului.

La fața locului au intervenit rapid echipaje de la Ambulanță, SMURD și Poliția Rutieră, care au acordat primele îngrijiri medicale răniților și au gestionat traficul, deja aglomerat în acea zonă. Răniții au fost transportați la cel mai apropiat spital pentru investigații suplimentare, dar starea lor nu este gravă, conform surselor medicale.

"Din fericire, nu au fost înregistrate victime în stare gravă. Patru persoane, inclusiv un copil, au suferit răni minore și au fost transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare," a declarat un reprezentant al Serviciului de Ambulanță.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident.

"În urma primelor verificări, nu s-au găsit urme de frânare, ceea ce indică posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan. Continuăm investigațiile pentru a stabili toate detaliile," a adăugat IPJ Vrancea.

Autoritățile locale și naționale sunt presate să ia măsuri suplimentare pentru a îmbunătăți siguranța traficului în această zonă critică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel