Acoperişul unei primării, cuprins de un incendiu violent. De la ce au izbucnit flăcările

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Dumitras Horia Claudiu / Facebook
sursa foto: Dumitras Horia Claudiu / Facebook

Un incendiu a izbucnit miercuri la Primăria Ștei, județul Bihor, provocat de scântei de la coșul de fum al centralei termice. Au ars 200 de metri pătrați de acoperiș, iar flăcările au fost stinse după o oră și 45 de minute.

Potrivit ISU bihor, sesizarea a avut loc la ora 3.50 și anunța incendiul la clădirea Primăriei Ștei.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” a trimis la incendiu patru echipaje de pompieri militari din Ștei cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2 și două echipaje de pompieri din cadrul Secției Beiuș, cu o autospecială de stingere și o autospecială de lucru la înălțime.

Incendiul se manifesta violent la acoperișul clădirii, pe o suprafață de 200 de metri pătrați, existând un risc mare de propagare a flăcărilor, intensificate de vântul puternic, la întregul acoperiș și la încăperile imobilului.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor, pompierii militari au acționat atât din exteriorul, cât și din interiorul clădirii, reușind, în aproximativ o oră și 45 de minute, să stingă incendiul.

Cercetările au arătat că incendiul a fost provocat de scântei provenite din coșul de fum al centralei termice. Au ars circa 200 de metri pătrați de acoperiș.

Echipajele de pompieri au salvat aproximativ 800 de metri pătrați din suprafața totală a acoperișului, împiedicând totodată propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

Vedeţi imagini video de la faţa locului:

 

sursa video: Dumitras Horia Claudiu /Facebook 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel