Actorul Valeriu Pavel Dan a murit 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Doliu în lumea artistică din România. Cunoscutul actor Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață.

Actorul și fostul prezentator TV, cunoscut de mulți sub numele de „Puiu’ de la Etno TV”, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. 

Tragedia a avut loc miercuri seară, atunci când Valeriu Pavel Dan s-a prăbușit brusc pe stradă, posibil în urma unui infarct, conform primelor informații furnizate de Cancan. Deși medicii legiști investighează în prezent circumstanțele exacte ale morții sale, impactul emoțional a fost imediat resimțit de toți cei care l-au cunoscut.

Prietenii și colegii de breaslă și-au exprimat deja durerea prin mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

A murit Puiu de la Etno TV. Valeriu Pavel Dan a făcut cuplu cu Jull 

 

Cariera sa în divertisment l-a făcut faimos prin intermediul emisiunii matinale „Puiu și Jul’ de la Etno TV”, pe care a coprezentat-o alături de Iulian Nicolae, cunoscut și el drept Jull. Timp de zece ani, cei doi au adus zâmbete și voie bună în casele telespectatorilor, formând un duo emblematic în peisajul media românesc.

Însă destinul tragic a lovit și în cazul fostului său coleg, Jull Nicu, care a decedat în august 2023, la aceeași vârstă de 53 de ani, după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Dubla pierdere a celor doi prezentatori atât de îndrăgiți lasă un gol imens în industria de divertisment din România, dar și în inimile fanilor lor.

Pe lângă activitatea sa de prezentator TV, Valeriu Pavel Dan a fost și un actor versatil, cu o carieră ce a inclus roluri în film și teatru. Printre cele mai notabile producții cinematografice în care a apărut se numără comedia „Milionari de weekend” (2004), unde l-a interpretat pe Fane Ecler, un personaj memorabil pentru fanii filmului. A avut, de asemenea, roluri în filme precum „Occident” (2002) și „Irezistibilii” (2004), demonstrându-și talentul și capacitatea de a aduce la viață personaje complexe și diverse.

Valeriu nu s-a limitat însă doar la producțiile din România, ci a reușit să pătrundă și în cinematografia internațională. Un exemplu notabil este rolul său din filmul „The Half Life of Timofey Berezin” (2006), o producție ce i-a permis să își arate talentul și în afara granițelor țării. Ultima sa apariție pe micile ecrane a fost în serialul „Moștenirea Oliviei”, difuzat în 2016, unde a reușit încă o dată să impresioneze prin interpretarea sa.

Moartea lui Valeriu Pavel Dan vine ca o lovitură grea pentru cei care l-au cunoscut și iubit, mai ales că a avut loc la doar un an după pierderea lui Jull. Cei doi prezentatori și prieteni apropiați au marcat o epocă în televiziunea românească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel