Acuzații grave noi din partea a două femei din UK pentru frații Tate: „Ne-a violat și ne-a strangulat”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Acuzații grave noi din partea a două femei din UK pentru frații Tate: „Ne-a violat și ne-a strangulat”
Acuzații grave noi din partea a două femei din UK pentru frații Tate: „Ne-a violat și ne-a strangulat”

Două femei care susțin că au fost violate și strangulate de influencerul de social media controversat, Andrew Tate, au făcut publice mărturiile lor într-un interviu acordat BBC. 

Aceste mărturii vin într-un context juridic în care frații Tate, Andrew (37 de ani) și Tristan (36 de ani), sunt deja acuzați în România de trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat pentru exploatarea sexuală a femeilor. Andrew Tate este, de asemenea, acuzat de viol. În cazul unei condamnări, cei doi ar putea primi peste 10 ani de închisoare, însă ei neagă vehement toate acuzațiile.

Andrew Tate se află în prezent în arest la domiciliu în România, în timp ce procurorii investighează noi acuzații împotriva sa, inclusiv relații sexuale cu un minor și traficul de persoane minore. În plus, ambii frați sunt anchetați pentru traficul altor 34 de femei.

 

Noi mărturii de agresiuni sexuale

 

Două femei britanice, care nu sunt implicate în cazul românesc împotriva fraților Tate, au oferit BBC-ului relatări detaliate despre experiențele lor traumatizante cu Andrew Tate. Acuzațiile datează de cel puțin zece ani, de pe vremea când domnul Tate locuia în Luton, Marea Britanie.

Una dintre victime, susține că l-a întâlnit pe Andrew Tate în Luton, în 2013, și că, după câteva întâlniri, a fost invitată acasă la el. Ea spune că momentul a degenerat rapid într-un atac violent: „A început să mă sărute... și s-a uitat în tavan și a spus: ‘Mă gândesc dacă ar trebui să te violez sau nu’. Din senin, m-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului și m-a strangulat extrem de tare.” afirmă ea că a fost apoi violată de Andrew Tate.

După atac, femeia a primit mesaje text tulburătoare și note vocale de la Andrew Tate, în care acesta descria incidentul și agresiunea sexuală în termeni înfricoșători. „Sunt eu o persoană rea? Pentru că, cu cât nu ți-a plăcut mai mult, cu atât mi-a plăcut mai mult”, a spus el într-un mesaj vocal. Aceasta susține că Tate a încercat să minimalizeze strangularea, prezentând-o ca pe o glumă: „Chiar ești atât de ofensată că te-am strangulat puțin?”

Când BBC l-a întrebat despre aceste mesaje, Andrew Tate a refuzat să comenteze.

În 2014, victima a raportat presupusul atac la poliția din Bedfordshire, iar alte două femei au făcut acuzații similare. Cu toate acestea, în 2019, dosarul a fost închis din lipsă de dovezi suficiente pentru a formula acuzații.

 

O nouă victimă își spune povestea

 

O altă femeie a descris o poveste similară. Ea l-a întâlnit pe Andrew Tate acum zece ani, în Luton, iar inițial au avut ceea ce ea consideră „o aventură standard de o noapte”. La câteva luni după aceea, aceasta l-a întâlnit din nou pe Tate și susține că el a atacat-o.

„Ne-am dus în dormitorul meu...”, povestește ea. „Atunci și-a pus mâinile în jurul gâtului meu”. Victima spune că a leșinat din cauza lipsei de aer și, când și-a revenit, el încă întreținea relații intime cu ea. „Eram absolut îngrozită”, adaugă ea.

După incident, femeia a avut un ochi injectat cu sânge, un simptom frecvent în cazurile de strangulare. Un prieten apropiat de-al ei a confirmat pentru BBC că i-a văzut rana și că i-a povestit despre incident la momentul respectiv. Victima a mărturisit că regretă că nu a mers la poliție.

 

Reacția lui Andrew Tate

 

BBC Panorama a identificat un total de cinci femei din Marea Britanie care susțin că au fost strangulate de Andrew Tate în timpul actului sexual. Într-un interviu anterior, Andrew Tate a negat acuzațiile de strangulare sau de agresiune sexuală fără consimțământ. „Știu că nu am rănit niciodată pe nimeni. Nu este în natura mea să rănesc oamenii”, a declarat el.

În ultimii ani, Andrew Tate a devenit o figură cunoscută pe rețelele de socializare, prin videoclipuri și postări provocatoare, promovând o imagine de masculinitate toxică și dominație asupra femeilor. Această faima i-a adus milioane de urmăritori pe platforme precum YouTube, TikTok și Twitter, amplificând impactul mesajelor sale controversate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel