EXCLUSIV  Adriana Mureșan, invitată la "România are nevoie de tine, implică-te!"

Roxana Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Mureșan
Adriana Mureșan

Emisiunea "România are nevoie de tine, implică-te!" revine cu o nouă ediție plină de subiecte esențiale pentru românii din diaspora. 

De data aceasta, invitata specială este Adriana Mureșan, fondatoarea organizației RoOmenia-Voluntari în Europa, care ne va aduce o perspectivă valoroasă asupra implicării sociale a românilor din afara granițelor.

Adriana va vorbi despre așteptările pe care diaspora le are de la politicienii din România și despre felul în care asociațiile românești au un impact real în comunitățile locale din Spania și alte țări europene. Vom explora împreună provocările cu care se confruntă românii din Spania, dar și posibilele soluții pentru a-i convinge să fie mai activi, atât în țările în care locuiesc, cât și în România.

Discutăm despre prezența scăzută la alegeri și neîncrederea tot mai mare a românilor din diaspora în politicienii de acasă. Cum putem schimba acest lucru? Care sunt pașii necesari pentru a readuce Diaspora mai aproape de România? Și, mai ales, ce își doresc aceștia pentru a reveni definitiv în țară?

Nu rata emisiunea cu Adriana Mureșan, difuzată vineri, 20 septembrie, la ora 14.00, pe DCNews TV, ȘtiriDiaspora și DCNews. Urmărește-ne live pe paginile de Facebook și YouTube ale acestor publicații!

Youtube video image
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel