Alina Gorghiu, despre"ASASINAREA" lui Dragnea: Va veni să ne spună că l-au RĂPIT EXTRATEREȘTRII

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Alina Gorghiu, senator PNL, critică  declarațiile lui Liviu Dragnea care a spus ca patru barbați au vrut sa-l asasineze.

"E o declaraţie de om defect, de om ridicol, stăpânit de paranoia specifică liderilor autoritari din alte state de prin alte colţuri ale lumii. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Este o situaţie extrem de dificilă şi de delicată pentru România pentru că cel care face aceste declaraţii este cel care conduce de facto Guvernul României, este preşedintele principalului partid de guvernământ, este preşedintele Camerei Deputaţilor, este unul dintre cei mai puternici oameni din România", a spus Alina Gorghiu, conform Adevărul.

"Eu anticipez episodul doi. Sătpămâna viitoare va veni în platourile aceleiaşi televiziuni şi ne va comunica cum la începutul acestui an l-au răpit extratereştrii şi vreo trei zile s-a bătut cu un om verde şi lipicios plătit de domnul Trump şi în final a reuşit să scape. Acum a infirmat Parchetul. Atunci să vedem pe cine vom mai întreba dacă e adevărat sau nu e adevărat", a declarat Gorghiu
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel