Alternativa pentru tradiționala Pască, cu multă cremă de brânză. Secretul care o face extrem de ușor de pregătit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Alternativa pentru tradiționala Pască, cu multă cremă de brânză. Secretul care o face extrem de ușor de pregătit. FOTO: captură video Facebook @Cookrate - Romania
Alternativa pentru tradiționala Pască, cu multă cremă de brânză. Secretul care o face extrem de ușor de pregătit. FOTO: captură video Facebook @Cookrate - Romania

Alternativa pentru tradiționala Pască este o rețetă ușor de făcut, iar rezultatul va impresiona pe oricine îți calcă pragul de sfintele Sărbători de Paște. Vezi cum se face și salvează acum această rețetă ca să n-o cauți de Paște.  

Această rețetă este fină și pufoasă, îmbinând suplețea budincilor cu savoarea cremei de brânză. Secretul acestei rețete, care se prepară rapid, sunt plicurile de budincă ce se găsesc în orice magazin și care vă vor ajuta foarte mult să economisiți timp.

 

Alternativa pentru tradiționala Pască - Ingrediente:

 

Aluat:

- făină - 220 g

- drojdie - 4 g

- lapte - 200 ml

- unt - 25 g

- zahăr - 50 g

- ouă - 1 buc

- sare - 2 g

Kulich, cozonac rusesc pentru Paște, foarte pufos și delicios! Rețeta pas cu pas a gospodinelor

Crema:

- zahăr - 100 g

- ouă - 2 buc

- cremă de brânză - 500 g

- praf de budincă cu gust de vanilie - 1 plic

- făină - 170 g

- zahăr - 100 g

- unt moale - 100 g

Tavă cu diametrul 20 cm

Sursa: Facebook Cookrate - Romania

 

 

Alternativa pentru tradiționala Pască - Mod de preparare

 

Amestecăm foarte bine laptele cu zahărul și cu drojdia și lăsăm la dospit timp de 15 minute. Adăugăm untul topit, oul, sarea și făina și amestecăm totul foarte bine până devine un aluat omogen. Îl lăsăm și pe acesta la dospit timp de 30 de minute.

Pască fără aluat, rețeta simplă în 4 pași. Salveaz-o acum, să n-o cauți de Paște

După ce timpul a trecut, luăm aluatul din castron și îl întindem pe blatul de lucru. Când este gata, punem aluatul la baza tăvii cu diametrul de 20 de centimetri. 

Urmează să facem crema. Peste crema de brânză punem zahărul, ouăle și praful de bundincă și amestecăm totul cu un mixer foarte bine. Turnăm crema peste aluatul din tavă și o întindem foarte bine. 

Într-un castron amestecăm făina cu zahărul și cu untul moale și punem deasupra cremei amestecul obținut. 

Dăm pasca la cuptorul preîncălzit la 170 °C timp de aproximativ 40 de minute. 

Pască tradițională cu brânză dulce și aluat pufos. Cum se prepară cel mai bun desert de Paște al românilor

Scoatem pasca din cuptor și o pudrăm cu zahăr. Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel