Publicitate
Mai mult, datorită acestei rețete, veți reuși să-i faceți și pe copii să mănânce legume și, într-un mod extrem de inteligent, să evitați obișnuitele lor crize de furie. De fapt, datorită prezenței mazărei, veți mânca într-un mod autentic, deoarece sunt extrem de ușoare și foarte digerabile.
Apoi, conținând o concentrație foarte bună de fibre, ele ajută intestinul prin stimularea bunei funcționări a acestuia. Ca să nu mai spunem că nu provoacă probleme de meteorism, darămite de aerofagie.
Amestecă mazăre cu făină și obții o ruladă super fină
Cu siguranță, mazărea este deosebit de utilă în combaterea eficientă a constipației și în prevenirea sindromului de colon iritabil. În timp ce potasiul și magneziul ajută la scăderea nivelului de colesterol rău din sânge, vitamina B6 și acidul folic protejează inima de boli.
Ca să nu mai spunem că mazărea este, de asemenea, bogată în antioxidanți. Dar haideți să vedem împreună cum se face această ruladă!
Rețeta de ruladă de mazăre, ai nevoie doar de câteva ingrediente simple!
Timp de preparare: 20 minute
Timp de repaus: 20 de minute
Timp de gătire: 30 minute
Timp total: 1 oră și 10 minute
Porți: 12
Calorii: 60 per bucată
Ruladă de mazăre umplută
Ingrediente
150 g mazăre, gătită în prealabil
100 g făină
3 ouă fierte tari zdrobite
1 mână de pătrunjel tocat
Câteva linguri de sos picant de ardei iute (alternativ brânză dulce sau rasă)
Suficient piper
Suficientă sare
Pregătire
Mai întâi se toarnă făina într-un castron, se adaugă mazărea, sarea și pătrunjelul, apoi se bate totul cu un blender de imersie.
Acum amestecați amestecul cu o lingură și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute.
După acest timp, făinați ușor suprafața de lucru, întindeți aluatul cu ajutorul unui sucitor pentru a-i da o formă dreptunghiulară.
Acum se umple cu ouăle și piperul, se rulează, se închid bine marginile, se înfășoară în folie de aluminiu și hârtie de copt și se așază pe o tavă de copt.
La final, se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute la o temperatură de 180°C, iar când este gata se taie în bucăți și se servește.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News