Un aluat ușor, făcut din ou cu lapte, ascunde o umplutură moale, bogată în fructe. Vei fi cucerit pe loc de acest desert, încât cei ai casei vor mai cere o porție. De asemenea, poți îmbogăți desertul cu nuci tocate sau îl poți servi alături de o cupă de înghețată. Desigur, dacă ai grijă de siluetă, va trebui să renunți la cupa de înghețată.
Pentru acest desert delicios avem nevoie de:
2 ouă,
1 ananas proaspăt sau felii din conservă,
2 linguri de făină,
30 ml de lapte,
scorțișoară măcinată - după gust,
zahăr pudră după gust sau miere,
50 grame de unt.
Ananas la tigaie. Un deliciu caramelizat, cu aromă de scorțișoară, care îți va da energie pentru o zi întreagă. Preparare
Rețeta este foarte simplă, iar cofetarii recomandă să preferați ananasul proaspăt, care poate fi găsit ușor în supermarket.
Luați ananasul și feliați-l, având grijă ca feliile să aibă o grosime de aproximativ un centimetru. Dacă ești comod, poți folosi feliile de ananas din conservă.
Încearcă si: Prăjitură cu morcovi și iaurt. Un desert fabulos cu doar 140 de calorii
Separat, spargeți ouăle într-un bol și mixați-le cu zahărul, făina și laptele. Mixați-le bine, adăugând și scorțișoara până când obțineți o compoziție omogenă.
Ar putea să vă placă și: Bavareză cu cafea. Fără făină și fără unt. Un desert spectaculos, pentru masa de Revelion
Topiți o bucățică de unt într-o tigaie antiaderentă. Când untul se topește, înmuiați feliile de ananas în aluat și prăjiți-le pe ambele părți până se rumenesc.
Scoateți-le cu cleștele pentru mâncare și serviți-le încă fierbinți, stropite cu zahăr pudră sau miere. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News