Andrei Versace s-a plâns într-un clip că este terorizat de o persoană, înainte de moarte 

Narcis Popa |
Data publicării:
Andrei Versace, găsit mort
Andrei Versace, găsit mort

Apar noi clipuri și informații după moartea cunoscutului Andrei Versace.

Apropiații au declarat că Andrei Versace trecea printr-o perioadă grea, după ce mai mulți interlopi l-ar fi căutat pentru datorii scadente. Bineînțeles, mulți s-au întrebat cine ar fi acele persoane periculoase de care Versace s-ar fi temut. Într-un clip publicat recent (deocamdată nu se știe vechimea acestuia, dacă a fost făcut public sau trimis unui apropiat) Versace face referire la un anume Vasile Pascu, o persoană care l-ar fi căutat. Doar că Versace la rândul său îl amenință și-i spune să-l lase în pace pentru că altfel ar fi capabil și de crimă.

"Vasile Pascu, tu dacă nu mă lași în pace... dacă nu mă lași în pace, îmi iau mandat și fac crimă cu tine. (...) Lasă-mă în pace, că te distrug!" spune Versace într-un clip. Am selectat doar acele pasaje care pot fi reproduse pentru că în rest, acesta înjură si folosește amenințări greu de reprodus. 

Cine este Vasile Pascu, pe care Andrei Versace l-a pomenit în clipul devenit viral

Clipul devenit viral caută să răspundă cumva la întrebarea tot mai repetată în ultima vreme, după ce cunoscutul personaj a fost găsit decedat în apartamentul din nordul capitalei în care stătea cu chirie: de cine se temea Andrei Versace? Conform informațiilor publice, Vasile Pascu ar fi membru al clanului Calu din nordul Bucureștiului. 

În ultima perioadă, Andrei Versace, pe numele său Andrei Pârvan își găsise refugiul în alcool și droguri. Din câte se pare, acesta experimenta inclusiv variante foarte periculoase de pe piață, așa cum a lăsat să se înțeleagă și fratele său atunci când a fost interogat de presă la înmormântare. Acesta nu a negat că fratele său ar fi consumat substanțe periculoase și interzise, preferând să spună doar că este un subiect foarte sensibil. 

Cum a murit Andrei Versace

Conform imaginilor greu de privit, dar care au intrat în posesia presei, Andrei Versace a fost găsit decedat în bucătărie pe o podea plină de sânge. Părăsit de prieteni, nimeni nu a sesizat că acesta lipsește. Primii care și-au dat seama că ceva este în neregulă au fost vecinii care au sesizat că din apartament vine un miros greu de suportat. Aceștia au alertat paznicul care a descoperit trupul neînsuflețit al acestuia. Chiar dacă la început s-a speculat că Pârvan ar fi fost ucis, informația a fost apoi dezmințită chiar de fratele său care a spus că pe corp nu i s-au găsit urme de violență. La autopsie a fost dispus și un examen toxicologic care va arăta ce fel de substanțe ar fi consumat acesta. Printre pistele pe care merg anchetatorii este că victima ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap. Fiind într-o stare precară, probabil în urma consumului de alcool și droguri, acesta nu a mai reușit să-și revină și a sângerat până la moarte. Rezultatele testului toxicologic vor fi gata însă în minimum trei luni. 

Cum a devenit cunoscut Andrei Versace?

 

Andrei Versace a devenit cunoscut după ce a început să posteze pe internet imagini cu viața de bogat pe care o duce. Expresiile și modul lui de viață i-au inspirat pe cei din show-urile de televiziune și au ales să-l interpreteze ca personaj. A fost și cazul lui Mihai Bendeac, cel care l-a făcut personaj în cadrul show-ului "În puii mei". Imediat după moartea lui Versace, Bendeac a publicat un clip pentru care mulți l-au criticat,  o parodie din timpul emisiunii "În puii mei", atunci când personajul ar fi decedat și ar fi ajuns într-un rai pe gustul său, cu băutură și multe altele. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel