Anvelopa unui avion Ryanair a explodat la aterizare pe Aeroportul Bergamo. La bord se aflau 162 de pasageri

Cristina Iacob |
Data publicării:
Sursa foto -pexeles.com
Sursa foto -pexeles.com

Un român din Italia a agresat un bătrân în fața trecătorilor din cauza unei dispute legate de un loc de parcare.

Pista aeroportului Bergamo Orio al Serio a fost temporar închisă în dimineața zilei de 1 octombrie, după ce anvelopa unui avion Ryanair, sosind din Barcelona, a explodat la scurt timp după aterizare. Incidentul a avut loc în jurul orei 8:00, iar la bordul aeronavei se aflau 162 de pasageri și șase membri ai echipajului. Conform companiei Sacbo, care administrează aeroportul, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Explozia anvelopei a avut loc în timpul rulării aeronavei pe pistă. Deși nu s-au înregistrat pagube semnificative, incidentul a dus la suspendarea plecărilor și aterizărilor altor zboruri. Asfaltul pistei a suferit daune care urmează să fie evaluate, scrie fanpage.

Potrivit informațiilor furnizate de L'Eco di Bergamo, avionul a fost nevoit să rămână pe pistă până la remorcare. La fața locului au intervenit pompierii, care au sosit cu cinci vehicule de la aeroport și două de la centrala electrică din Bergamo. În prezent, se desfășoară operațiuni de reabilitare, iar remorcarea aeronavei este programată după finalizarea acestora.

Compania Sacbo a comunicat că, din cauza aeronavei oprite pe pistă, operațiunile au fost suspendate, ceea ce a dus la întârzieri pentru zborurile de plecare și posibilitatea anulării sau devierii pentru cele de sosire. Aeroportul este așteptat să se redeschidă în jurul orei 14:00.

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel