Așa pâine de casă n-a mai mâncat nimeni: cu usturoi, cimbru și brânză. Vei surprinde toată familia cu această rețetă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Așa pâine de casă n-a mai mâncat nimeni: cu usturoi, cimbru și brânză. Vei surprinde toată familia cu această rețetă. FOTO: captură video YouTube @Nataliya Mashika
Așa pâine de casă n-a mai mâncat nimeni: cu usturoi, cimbru și brânză. Vei surprinde toată familia cu această rețetă. FOTO: captură video YouTube @Nataliya Mashika

Pâinea aromată poate fi preparată chiar și de un începător, care nu are experiență în bucătărie. Cu siguranță îi va surprinde plăcut pe cei dragi.

Pâinea cu usturoi, cimbru și brânză este un deliciu ce poate fi mâncată și goală! Notează rețeta și prepară chiar astăzi!

Biluțe dulci de morcovi din doar trei ingrediente. Un desert sănătos minunat, fără coacere, gata imediat!

 

Pâine cu usturoi, cimbru și brânză - Ingrediente

 

- făină de grâu - 500 de grame

- drojdie cu acțiune rapidă - 7 grame

- sare - 1 linguriță

- ulei de măsline - 2 linguri

- miere lichidă - 1 lingură

- usturoi (tocat) - 2 căței

- unt (înmuiat) - 25 de grame

- brânză cheddar (răzuită) - 100 de grame

- o mână de frunze de cimbru.

Pandișpan pufos cu miere și cafea. Un desert de vis, cu efort minim. Nu o să-ți vină să crezi că iese așa capodoperă!

 

Pâine cu usturoi, cimbru și brânză - Mod de preparare

 

Cerneți făina într-un castron mare, adăugați drojdia și sarea. Într-un castron separat, combinați mierea, 300 de mililitri de apă caldă și uleiul de măsline. Se amestecă bine și se toarnă treptat acest amestec cu făină, se frământă un aluat omogen.

Punem aluatul într-un bol, acoperim și lăsăm la loc călduț 30 de minute (aluatul trebuie să crească).

Între timp, combinați untul și usturoiul într-un castron mic.

Pune aluatul pe o suprafață tapetă cu făină, se aplatizează ușor și se rulează într-un strat. Ungeți aluatul cu unt și usturoi și presărați cu brânză și cimbru. Acoperiți cu folie alimentară și puneți la loc cald timp de 30 de minute.

Între timp, porniți cuptorul la preîncălzire la 180 de grade.

Introduceți aluatul crescut în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 30 de minute.

Bucură-te de masa ta! Poftă bună!

Cum să faci unt de casă cu smântână foarte cremos. Rețeta simplă dintr-un singur ingredient

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt               
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g               
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G                

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel