Așa se face cel mai gustos pate de mazăre. Simplu și ușor de preparat, cu ingrediente la îndemână

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Așa se face cel mai gustos pate de mazăre. Simplu și ușor de preparat, cu ingrediente la îndemână
Așa se face cel mai gustos pate de mazăre. Simplu și ușor de preparat, cu ingrediente la îndemână

Dacă sunteți în căutarea unei gustări cu conținut scăzut de calorii, dar și sănătos, vegetal și natural, vă propunem acest pate de mazăre. 

Această rețetă este perfectă, cu grăsimi sănătoase și sățioase. De asemenea, în cazul în care considerați că prepararea lui este dificilă, nu este așa pentru că o vei găti în foarte scurt timp, fără timp pierdut în bucătărie și fără vreun ingredient ciudat sau greu de găsit.

Plăcintele „Bombe” întrec orice așteptare. Trebuie să-ți notezi rețeta aceasta simplă, gata în doi timpi și trei mișcări! - FOTO

 

Pate de mazăre - Ingrediente

 

- 200 de grame de mazăre congelată (1 cană)

- 100 de grame de avocado (un avocado mic)

- 25 de grame de ulei de măsline (1/4 cană)

- 1 praf de sare (1/2 linguriță)

- 1 linguriță de semințe de susan negru.

Pate din legume. Nu se compară cu nimic altceva: cremos și gustos. Super rețetă!

 

Cum se prepară pateul de mazăre

 

Pentru a începe cu rețeta de pate de mazăre, puteți folosi atât mazăre proaspătă, cât și cea congelată. Puneți mazărea la fiert cu puțină sare în apă, și gătiți între 6-10 minute sau până mazărea este fragedă.

Scurgeți mazărea și adăugați-o în borcanul blenderului. Apoi, curățați avocado, tocați-l și adăugați-l și pe el în paharul blenderului împreună cu uleiul de măsline și sarea. Zdrobiți totul bine, astfel încât să fie un pate fin, fără cocoloașe. Gustați de sare să vedeți dacă vă place sau mai trebuie să mai adăugați puțin.

Sfat: Dacă doriți să oferiți pateului o aromă mai proaspătă, adăugați mentă proaspătă.

Ajutați-vă cu o spatulă pentru a elimina tot pateul de mazăre și adăugați-l într-un castron. Se presară apoi cu semințe de susan negru. Se lasă la frigider cel puțin 30 de minute.

Când serviți, puteți adăuga un strop de ulei de măsline deasupra. Și gata! Poți să-l savurezi. Poftă bună!

Cremă de brânză de casă, dintr-un singur ingredient. Mai gustoasă decât în orice supermarket

 

Vezi și 

 

Pate de casă din piept de pui: fin, gustos, care nu se compară cu altul

 

Vă propunem o rețetă de pateu în care urmează să folosim piept de pui și brânză tartinabilă în prepararea lui, așa că va avea o aromă foarte blandă pentru cei mici din casă. Acest pate de pui este atât de simplu de preparat încât cu siguranță vei îndrăzni să-l faci. Îl poți servi ca aperitiv însoțit de niște pâine prăjită sau, de asemenea, ca umplutură de sandviciuri pentru o gustare pentru copii.

Ingrediente:

½ piept de pui

o ceapă

200 de grame de brânză tartinabilă

un strop de lapte

sare

piper

ulei de măsline extra virgin.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel