În doar 10 minute veți avea gata un pate de casă minunat și delicios pentru sandvișuri, pâine prăjită, tartine sau orice aperitiv la care vă puteți gândi. Îndrăznești? La StiriDiaspora.ro te învățăm pas cu pas cum să faci pate de ton cu brânză Philadelphia.
Ai o conopidă și doi morcovi? Gătește o salată rece de vis! Simplă, delicioasă și sănătoasă
Pate de ton cu cremă de brânză - Ingrediente
- 1 conservă de ton natural
- ½ pachet cremă de brânză ușoară (150 g)
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 1 lingură ulei de măsline (opțional)
- 1 praf de piper negru
- 1 praf de sare.
Pate de ton cu cremă de brânză - Mod de preparare
Scurgeți apa din conserva de ton. Apoi, sfărâmați tonul și puneți în paharul blenderului sau într-un recipient pentru a bate cu un mixer electric. Pentru a obține un pate ușor de ton de casă este foarte important să nu folosiți ton în ulei.
Adăugăm crema de brânză și pătrunjelul și batem la viteza medie. Acum este momentul să încearcați pateul de ton cu cremă de brânză și să adăugați sare și piper după gust. Puteți folosi cremă de brânză Philadelphia sau altă marcă dacă preferați.
Sfat: Puteți adăuga opțional ulei, dar dacă doriți să faceți un pate de ton cu cremă de brânză ușor, vă sfătuim să îl eliminați.
Așa de ușor! Acum că știi cum să faci pate de ton cu cremă de brânză de casă ușor și cu mai puține calorii decât cel tradițional, încearcă-l cu pâine prăjită de casă.
Nu uitați să păstrați pateul de ton cu cremă de brânză de casă într-un borcan cu sigiliu ermetic și la frigider. Vă recomandăm să îl mâncați în decurs de o săptămână.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News