Atârnă o legătură de mărar în fața ușii de la intrare și vezi ce se întâmplă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Atârnă o legătură de mărar în fața ușii de la intrare și vezi ce se întâmplă. Sursa foto: freepik.com
Atârnă o legătură de mărar în fața ușii de la intrare și vezi ce se întâmplă. Sursa foto: freepik.com

Strămoșii noștri considerau mărarul o amuletă puternică, de aceea atârnau o legătură în fața ușii de la intrare.

Dacă te-ai întrebat întotdeauna ce înseamnă acest semn, noi îți vom dezvălui secretul. Din acest articol vei afla și despre beneficiile și contraindicațiile acestei plante.

S-a crezut de multă vreme că dacă vei pune o legătură de mărar în fața intrării în casă, aceasta se va transforma într-o amuletă puternică.

Pleci în concediu? Ce să faci cu plantele din casa ca să nu se usuce. Încearcă câteva trucuri eficiente

Mărarul este un condiment care poate fi găsit în aproape orice bucătărie. Fiecare gospodină are mărar în bucătărie, sub formă uscată sau congelată. În același timp, puțini oameni știu că această plantă nu este doar un bonus gustos pentru o serie de feluri de mâncare, ci și un adevărat talisman. O astfel de amuletă vie este capabilă să te salveze în cel mai neașteptat moment.

Folosește mărarul ca un talisman care protejează împotriva gândurilor negative. Oamenii credeau că planta parfumată atrage fericirea și bunăstarea în casă. Legătura de mărar va fi de multe ori mai eficient dacă o vei atârna la ferestrele bucătăriei sau deasupra ușii de la intrare.  Crenguțele de mărar nu va lăsa energia rea să intre în casă.

Nu mai arunca apa în care ai fiert porumbul. Iată ce poți face cu ea!

Din punct de vedere mai practic, mărarul respinge insectele și diverșii dăunători cu mirosul său. De asemenea, planta este foarte utilă pentru sănătatea și bunăstarea noastră generală. 

Persoanele cu probleme ale tractului gastrointestinal trebuie să-l folosească mai ales des. De asemenea, mărarul stimulează perfect activitatea sistemului cardiovascular. Cu o utilizare adecvată și în doze mici, mărarul poate ajuta chiar și în cazul diabetului, conjunctivitei și problemelor legate de depunerea sărurilor.

Trucul bunicilor pentru a albi perdelele în 10 minute fără înălbitor

Cu toate acestea, există contraindicații: mărarul nu trebuie abuzat de persoanele cu hipotensiune sau sensibilitate crescută la uleiurile esențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel