Austria. Un român care a băut prea mult, în instanță după ce și-a făcut nevoile în fața unei clinici: "Am crezut că acel cabinet este o toaletă"

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român beat a defecat în fața cabinetului unui medic din Dornbirn și apoi l-a amenințat pe proprietarul casei. El trebuie să răspundă acum pentru acest lucru la Tribunalul Regional Feldkirch. Acuzatul nu este conștient de nicio vină.

Inculpatul s-a prezentat la audierea de la Feldkirch cu cei patru copii, soția sa și alte două rude în spate. Românul în vârstă de 27 de ani știe multe despre infracțiunile penale. El are patru mențiuni în cazierul său penal austriac și o condamnare anterioară în Elveția.

De data aceasta, bărbatul trebuie să răspundă pentru amenințări periculoase și constrângere. Este vorba despre un incident petrecut pe 29 iulie în Dornbirn.

În drum spre casă, după o petrecere aniversară la beție, acuzatul a observat că are vezica plină. Deși mai erau doar câțiva metri până la apartamentul mamei sale, bețivul a decis să cedeze imediat impulsului de a urina și a făcut pipi direct în fața ușii de intrare a cabinetului unui fizioterapeut.

„Am crezut că acel cabinet este o toaletă. În plus, nu-mi amintesc să-l fi amenințat pe om“

 

Când proprietarul casei trage ușa și îl mustră pe urinătorul sălbatic, acesta este orice, numai înțelegător nu. "Te omor pe tine și familia ta dacă nu mă lași să intru în cabinet", l-ar fi amenințat românul pe terapeut. Cu toate acestea, acuzatul a negat acest lucru în timpul procesului. "Am crezut doar că cabinetul este o toaletă", a spus el. Mai mult, el nu-și amintea nicio amenințare din partea sa. Doar că poliția l-a dat jos din pat la ora cinci dimineața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel