Autoritățile italiene anunță că au încheiat căutarea lui Cristian Molnar pe fundul râului Natisone 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Cristian Molnar, românul dispărut în Italia
Cristian Molnar, românul dispărut în Italia

Autoritățile italiene anunță că a fost încheiată operațiunea de căutare pe fundul râului Natisone a corpului lui Cristian Molnar. De acum căutările vor avea loc doar pe maluri. 

"Căutările pe fundul râului au fost finalizate, totul a fost scotocit. Acum Cristian este căutat doar la suprafață". Asta spune primarul din Premariacco, Michele De Sabata, care a dat noi detalii din cea de a 23-a zi de căutare a tânărului de 25 de ani înghițit de râul Natisone împreună cu Bianca Doros și Patrizia Cormos în vârstă de 23 și 20 de ani.

Breaking NEWS -> A fost găsit trupul lui Cristian Molnar. Citește știrea integral AICI. 

„Sub apă nu mai caută în acest moment, tot fundul râului a fost căutat" – reiterează primarul -."Acum îl caută doar afară” 

„Căutările în apă de către scafandri au fost suspendate, dar verificările au fost atât de amănunțite încât au găsit chiar și cardul de credit al uneia dintre cele două fete”. Primarul din Premariacco, Michele De Sabata, a făcut cunoscut acest lucru într-o transmisie live pe Facebook adresată sutelor de cetățeni români care îi cer continuu actualizări cu privire la căutarea lui Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani dispărut de trei săptămâni la Natisone.

„Dacă au reușit să identifice un obiect atât de mic – a adăugat primarul – înseamnă că fiecare colț explorabil al râului a fost explorat. Acum căutările sunt concentrate pe maluri, chiar și pe tronsoane mai în aval și încă neverificate, în speranța de a putea găsi cadavrul băiatului”.

Doar trei pompieri îl mai caută la suprafață pe Cristian Molnar



Căutarea tânărului Cristian Molnar este neîncetată și durează de 23 de zile. În prima săptămână, unitatea de intervenție a fost formată din aproximativ 60 de bărbați, inclusiv din zona de protecție civilă și pompieri.

Au fost căutări de la sol, în apă și din aer: au fost implicate un elicopter, scafandri și a implicat inclusiv căutarea malurilor pe jos.

Astăzi îl mai caută trei pompieri și asta doar la suprafață, cu atenție doar pe maluri. 

Ipoteza că trupul ar fi ajuns în defileul râului Natisone, unul adânc și greu de explorat din cauza unei zone stâncoase, formată din pereți verticali apropiați cu galerii scufundate se clatină serios în acest moment.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel