Autostrada A40 din Germania va fi închisă pentru patru luni: Detalii și rute alternative

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:

O importantă porțiune a autostrăzii A40 în zona Ruhr va fi complet închisă timp de aproape patru luni începând cu 6 august 2024.

Începând cu 6 august 2024, o secțiune crucială a autostrăzii A40 din zona Ruhr, între joncțiunile BO-Harpen și Westkreuz din Bochum, va fi complet închisă pentru aproximativ 15 săptămâni. Motivul închiderii este construcția unui nou pod peste linia de cale ferată la abatorul din Bochum, cunoscut sub numele de „Schlachthofbrücke”. Lucrările au început în februarie 2024 și sunt parte a unui proiect de modernizare și extindere a infrastructurii.

Autostrada A40 din Germania se va închide. Ce trebuie să știe șoferii 

 

În timpul închiderii complete a A40, traficul va fi redirecționat pe ruta alternativă A448, care trece prin sudul orașului Bochum. Astfel, șoferii din Essen spre Dortmund vor fi îndrumați să utilizeze A448 până la triunghiul Bochum West, apoi să continue pe A43 la joncțiunea Bochum/Witten și să revină pe A40 la joncțiunea Bochum. Circulația în direcția opusă se va face în mod similar, informează Trans.Info. 

Citește și: Valea Oltului chiar se închide. România, blocată. Grindeanu a venit cu elicopterul să viziteze un șantier 

Planurile includ finalizarea podului până la jumătatea anului 2025, moment în care se va reveni la circulația normală pe A40, cu două benzi în fiecare direcție și benzi de accelerare. Proiectul este gestionat de Autobahn GmbH și este parte din eforturile de modernizare a infrastructurii de transport din regiunea Ruhr.

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel