Bărbat cu handicap salvat de fiica lui. Minora a sunat la poliție: „Mama îl bate pe tatăl meu, care nu se poate apăra. Ajutați-l”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Bărbat cu handicap salvat de fiica lui. Minora a sunat la poliție: „Mama îl bate pe tatăl meu, care nu se poate apăra. Ajutați-l”
Bărbat cu handicap salvat de fiica lui. Minora a sunat la poliție: „Mama îl bate pe tatăl meu, care nu se poate apăra. Ajutați-l”

O fetiță de 13 ani a solicitat intervenția urgentă a poliției. Nu pentru ea însăși, ci pentru a-și salva tatăl cu handicap, care era agresat fizic de propria mamă.

Polițiștii au răspuns rapid la apel și s-au deplasat la adresa indicată. Ajunși la fața locului, au observat imediat scena tulburătoare: în fața casei, femeia țipa la soțul ei, aflat înăuntru, și manifesta un comportament extrem de agresiv, chiar și în prezența forțelor de ordine. Fetița, martoră la întreaga scenă, îi implora pe polițiști să intervină pentru a-și salva tatăl.

Intervenția polițiștilor nu a calmat-o pe femeie, care a continuat să se manifeste violent și să strige amenințări cu moartea la adresa soțului ei. Situația a necesitat chemarea unei a doua echipe de poliție pentru a putea controla situația și a o imobiliza pe femeie. În cele din urmă, aceasta a fost dusă la sediul poliției pentru audieri, conform Ladbible.

 

O vecină a confirmat abuzul

 

Mărturia unei vecine a confirmat amploarea situației. Aceasta a declarat că a auzit frecvent țipetele femeii venind din casa în care locuia cu soțul și fiica sa. În aceeași seară, fetița ceruse ajutor și vecinilor, însă aceștia nu interveniseră, preferând să nu se implice.

Tatăl victimei, un bărbat cu handicap grav, a relatat că suferise ani de zile de pe urma abuzurilor fizice și psihologice. După intervenția poliției, bărbatul a fost transportat la spital, unde medicii au constatat o fractură costală și i-au prescris un tratament pentru dificultățile de respirație, prognosticul fiind de 20 de zile.

Femeia în cauză nu era la prima abatere. Poliția intervenise și anterior pentru incidente de agresiune verbală și fizică în aceeași locuință. În martie 2024, aceasta fusese deja reclamată pentru amenințări cu un cuțit.

După evaluarea situației, femeia a fost arestată pentru rele tratamente în familie și transferată la închisoare. În prezent, autoritățile continuă ancheta pentru a asigura protecția fetiței și a tatălui său, încercând să le ofere sprijinul necesar pentru a depăși această traumă.

Acest incident subliniază importanța vigilenței și a intervenției rapide în cazurile de violență domestică, evidențiind rolul crucial pe care îl pot juca chiar și cei mai tineri membri ai familiei în salvarea celor dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel