Bassam Dabbas, hairstylistul vedetelor, scandal în trafic cu o șoferiță. I-a aruncat cu o sticlă în geam și un prieten i-a forțat portiera 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Imaginile în care Bassam Dabbas, un cunoscut hairstylist din România, aruncă o sticlă de energizant spre o șoferiță, iar un alt bărbat, aflat în dreapta lui, coboară și încearcă să deschidă forțat portiera mașinii femeii, au devenit virale pe rețelele de socializare. (video la finalul articolului)

Incidentul a fost făcut public inițial de jurnalistul Lucian Mîndruță, care a distribuit videoclipul pe pagina sa de Facebook. Femeia agresată, conform celor relatate chiar de el, ar fi chiar o colegă de radio a acestuia. 

"O colegă de la job s-a întâlnit cu acești domni supărați că nu li s-a dat prioritate, chiar dacă (spune ea) nu aveau. Discutăm la radio dacă ar mai fi vreo idee nouă cu care să îi potolim, pe și ei pe genul lor. Late edit: Poliția sector 3 face deja o anchetă," a spus Mîndruță, subliniind că incidentul este în curs de investigare de către autorități.

Bassam Dabbas, un hairstylist extrem de apreciat în România și popular printre vedete, a ajuns în centrul unui scandal uriaș după acest incident. Videoclipul, postat inițial de Mîndruță, a circulat rapid pe diverse platforme de socializare, fiind redistribuit de sute de utilizatori. Cele mai multe reacții au fost de indignare, în special din cauza comportamentului agresiv al bărbatului. În înregistrare, se observă cum Abbas, aflat la volanul mașinii, aruncă o doză de suc în direcția șoferiței, în timp ce o înjură. Pasagerul din dreapta coboară imediat și încearcă să deschidă portiera mașinii femeii, acțiune care a stârnit îngrijorare și furie printre cei care au urmărit imaginile.

Conform informațiilor disponibile, altercația ar fi pornit după ce șoferița ar fi schimbat banda fără semnalizare, ceea ce i-ar fi determinat pe Dabbas și pasagerul său să reacționeze violent. Cei doi bărbați ar fi susținut că femeia le-a tăiat calea și apoi a frânat brusc în fața lor, ceea ce i-a enervat peste măsură. În schimb, femeia susține că avea prioritate și că nu a făcut nimic greșit.

Cine este Bassam Dabbas

 

Bassam Dabbas, în vârstă de 34 de ani, este cunoscut pentru colaborările sale cu vedete din România, fiind considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați hairstyliști din țară. În mediul său profesional, este descris ca o persoană sociabilă, prietenoasă și de încredere, însă acest incident a scos la iveală o latură mai puțin cunoscută a personalității sale, generând o mulțime de controverse.

După valul de critici de pe rețelele de socializare, Abbas a venit cu o explicație pentru gestul său. Acesta a recunoscut că și-a pierdut cumpătul din cauza comportamentului șoferiței, care, conform declarațiilor sale, l-ar fi provocat intenționat. El susține că femeia a schimbat banda fără semnalizare, apoi a frânat de mai multe ori pentru a-l face să lovească mașina ei. Această atitudine l-ar fi scos din sărite, mai ales când a văzut că ea râdea în timp ce îl sfida. Hairstylistul a explicat că reacția sa a fost cauzată de frustrarea acumulată în acel moment și a subliniat că nu este de acord cu violența, însă în opinia sa, femeia a încercat să profite de faptul că el este o persoană publică.

"În trafic nu există femei și bărbați, ci doar șoferi," a declarat Dabbas, explicând că, din punctul său de vedere, toți participanții la trafic ar trebui să se trateze cu respect și să respecte regulile de circulație, indiferent de gen. În acest caz, Dabbas crede că femeia a profitat de notorietatea lui pentru a atrage atenția asupra ei și asupra incidentului.

Deși hairstylistul a încercat să își justifice comportamentul, reacțiile publicului au fost în mare parte negative. Mulți consideră că un astfel de comportament nu este acceptabil, indiferent de circumstanțe, iar faptul că Bassam Dabbas este o persoană publică ar trebui să îl facă mai responsabil în astfel de situații, nu să îl îndemne să reacționeze impulsiv. Totodată, pasagerul care a coborât din mașină pentru a încerca să deschidă portiera femeii, a fost și el ținta celor din online. 

Poliția Sectorului 3 din București a deschis o anchetă în urma incidentului, iar ambele părți urmează să fie audiate pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs altercația. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel