Bătaie de joc pe Otopeni: sute de români așteaptă de 3 ore să decoleze spre Bergamo. A intervenit Poliția de Frontieră

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Peste 200 de oameni așteaptă de peste trei ore în terminalul aeroportului Henri Coandă să decoleze spre Bergamo. Oamenii spun că au fost daț jos din avion, iar explicațiile sunt puține și contradictorii.

Probleme din nou pe aeroportul Henri Coandă. O cursă WizzAir care trebuia să decoleze la 12.55 spre Bergamo are o întârziere de peste trei ore, iar oamenii sunt revoltați de lipsa de explicații.

Unul dintre pasagerii care trebuiau să fie deja în Italia la această oră a intrat în direct la Antena 3 CNN și a povestit faptul că pilotul aeronavei le-a spus că nu pot decola pentru că e vreme rea la Bergamo.

"Au venit de la poliția de frontieră și ne-a blocat aici, la intrare. De la companie nimeni. Suntem la poarta numărul 12. Avionul trebuia să plece la 12.55. Ne-a mânat pentru ora 3. După 45 de minute stat în avion, ne-a spus pilotul că sunt probleme la Bergamo. E ploaie.

După care ne-a spus că e o defecțiune tehnică. Ne-au scos aici și nu vine nimeni să dea nicio lămurire.

E lume aici foarte multă", spune bărbatul.

El spune că poliția de frontiera a venit pentru a aplana scandalul.

"Pentru a plana discuție (motivul pentru care a venit Poliția de Frontieră, n.r. ) Să nu fie... nu știu ce să vă spun. Să nu fie scandal mare. Nu spune nimeni nimic. Ei stau doar la poarta de intrare, să nu intre nimeni în interior.

La 12.55 trebuia să plece. După ce s-a amânat două ore odată, după aceea ne-au spus că încă 45 de minute și ne-au dat jos din aeronavă. Nu a venit nimeni, decât Poliția de Frontieră", mai spune bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel