Bătaie generală într-un zbor Ryanair, care trebuia să aterizeze la Londra. Piloții au întors avionul pe aeroport 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Avion forțat să efectueze o aterizare de urgență după ce un cuplu s-a luat la bătaie
Avion forțat să efectueze o aterizare de urgență după ce un cuplu s-a luat la bătaie

O bătaie generală a izbucnit într-un avion al companiei Ryanair. Piloții au fost nevoiți să revină pe pistă, la 30 de minute de la decolare. 

Un zbor Ryanair care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul Stansted din Londra, a fost întors din cauza unei bătăi generale care a izbucnit între un grup mic de pasageri. 

Potrivit unei reconstrucții efectuate de publicația The Sun, tensiunile între călători au început în timpul fazei de îmbarcare și apoi au degenerat la doar treizeci de minute după decolare. Martorii oculari au raportat strigăte și pumni și, în urma încăierarii, un pasager a fost rănit.

Scandalul din avion. De la ce a început totul

 

În momentul în care scandalul a scăpat de sub control, pilotul a decis să devieze avionul spre aeroportul din Marrakech. La aterizare, poliția locală s-a urcat la bord și i-a arestat pe pasagerii implicați în atac. Călătorii uluiți au fost nevoiți să aștepte 34 de ore pentru a-și finaliza călătoria către Stansted.

Un martor a declarat pentru The Sun că un bărbat, în vârstă de treizeci de ani, i-a cerut unei femei să se mute pentru a putea sta cu familia lui. Discuția s-a reaprins la scurt timp după decolare. Odată stinsă lampa de avertizare pentru centura de siguranță, bărbatul s-a apropiat din nou de femeie, care anterior refuzase să se mute. 

În acel moment, pasagerul ar fi început să o amenințe pe femeie. Soțul ei a intervenit pentru a o apăra izbucnind de aici o ceartă majoră. Pe imaginile filmate de alți pasageri cu telefoanele mobile  se poate vedea cum pasagerii țipă, se lovesc și se împing unii pe alții pe culoare. Martorul citat de The Sun a adăugat: „Una dintre familiile implicate făcea parte dintr-un grup mai mare de turiști și din acest motiv s-au alăturat luptei și alți pasageri.

Avionul decolase din Agadir (Maroc). 

Ryanair i-a cazat pe cei 200 de pasageri într-un hotel și a rezervat locuri pe un zbor din Marrakech pentru dimineața următoare. Dar și acest zbor a fost anulat și pasagerii nu au ajuns la Stansted decât joi seară.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene irlandeze a declarat: „Ne cerem scuze sincer pasagerilor pentru această situație și întârzierea ulterioară cauzată de un grup mic de pasageri neliniștiți, care nu puteau fi sub controlul Ryanair.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel