Ingrediente pentru șase persoane:
Încearcă și Căpșune umplute cu brânză. Un desert răcoritor, foarte gustos și extrem de simplu de făcut
600 de grame de dovlecei;
70 de grame de pesmet;
un ou;
30 de mililitri de lapte;
20 de grame de parmezan ras;
o lingură de ulei de măsline extravirgin;
sare și piper,
condimente după gust.
Batoane de dovlecei la cuptor. O gustare crocantă și aromată. O porție are doar 90 de calorii. Pregătirea
Primul lucru este să preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Dovleceii se spală, se usucă și apoi se taie în jumătate, pe lungime. Ulterior, tăiați fiecare jumătate de dovlecel în formă de batoane pe lungime, în 2 sau 3 bucăți. Aceste batoane se condimentează ușor cu sare și se scurg bine, timp de o jumătate de oră bună.
Vedeți și: Chec cu ricotta, caise și portocale. Un deliciu uimitor, cu doar 180 de calorii
Luați două castroane. În unul puneți oul pe care îl bateți cu laptele și în celălalt castron - pesmetul, amestecat cu condimentele preferate.
Scufundați fiecare baton în ou și apoi în amestecul de pesmet și condimente. Aranjați batoanele pe o tava căptușită cu hârtie de copt umezită. Odată ce toate bețele au fost aranjate pe tavă, acestea se stropesc cu puțin ulei și apoi introduse în cuptor timp de aproximativ treizeci de minute
V-ar putea cuceri și: Omleta fără ouă. O rețetă delicioasă pentru un mic dejun sănătos. O porție are doar 180 de calorii!
Când sunt coapte, batoanele se scot din cuptor, se presoară cu parmezan ras și se servesc pe masă. Poftă bună! Timp de preparare: 15 minute, gătit: 30 minute, porții - pentru 6 persoane, calorii - 90 de calorii
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News