Batoane de pește pane cu parmezan, o gustare crocantă pentru întreagă familie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Batoane de pește pane cu parmezan, o gustare crocantă pentru întreagă familie. Sursa foto: freepik.com
Batoane de pește pane cu parmezan, o gustare crocantă pentru întreagă familie. Sursa foto: freepik.com

Dacă copiilor tăi le plac cartofii prăjiți și hamburgerii, atunci aceste batoane de pește cu parmezan vor fi pe gustul lor.

Încercați să prepari batoane de pește conform acestei rețete și toată familia îți va mulțumi. Acoperite cu parmezan, batoanele de pește vor avea o crustă incredibil de crocantă!

Batoanele de pește pane cu parmezan sunt grozave pentru acele nopți de vineri, când dorești doar să pui mâncarea în cuptor și apoi să vizionezi un film bun cu familia în timp ce ronțăiți o gustare gata preparată.

Chiftele gustoase și fragede din cel mai ieftin pește. O rețetă interesantă!

Servește batoanele de pește pane cu parmezan cu piure de cartofi, chipsuri, legume sau salată sau acoperă-le cu o lingură de ketchup, maioneză sau suc de lămâie.

Ingrediente:

pește alb, file - 300 grame,

pesmet - 75 grame,

parmezan ras - 40 grame,

făină de grâu - 25 grame,

ouă de găină - 1 bucată,

ulei de măsline - 40 ml,

sare după gust.

 

Modul de preparare

 

Peștele se taie în fâșii groase și se sărează. Amestecă pesmetul și parmezanul ras într-un castron adânc. Se adaugă oul într-un castron mic și se bate bine cu o furculiță sau un tel. Pentru această rețetă, cele mai bune sunt fileurile de pollock, cod sau eglefin.

Cel mai hrănitor mic dejun: frittata de cartofi cu ouă și ciuperci 

Rulează ușor fiecare fâșie de pește prin făină, apoi prin oul bătut și asigură-te că sunt complet acoperite. Apoi, trece bucățile de pește prin amestecul de parmezan și pesmet. În această etapă, bucățile de pește pot fi lăsate la frigider câteva ore.

Supa cremă de mazăre, o rețetă delicioasă și ieftină pentru prânz

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu, apoi se prăjesc batoanele de pește aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii și crocante. Încearcă să nu le întorci prea devreme sau prea des, deoarece poți deteriora integritatea peștelui. Poftă bună!

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel