Ingrediente necesare:
1 ceașcă de cafea foarte tare
1 pahar mare cu lapte
2 gălbenușuri de ou
75 g zahar
1 lingură de nescafe
2 foi de gelatină
frișcă pentru decor.
Prăjitură ușoară cu iaurt. Are doar 100 de calorii, dar este senzațional de bună
Bavareză cu cafea. Fără făină și fără unt. Un desert spectaculos, pentru masa de Revelion. Preparare
Se prepara o ceașcă de cafea foarte tare. Apoi aceasta se amesteca cu laptele cald. Gălbenușurile se bat împreuna cu zahărul.
Vedeți și: Prăjitură cu cafea. Fără unt, lapte sau făină. Are doar 170 de calorii și este senzațional de bună
Apoi se toarnă laptele cu cafea puțin cate puțin. Se lasă la foc mic, însă fără să fiarbă. După aceea se adaugă gelatina înmuiată în apă rece și nescafe-ul. Compoziția rezultată se pune într-o formă și se da la frigider.
Încearcă și: Tort cappuccino. Un desert uimitor, cu o aromă intensă de cafea. O felie are mai puțin de 150 de calorii
După aceea se adaugă gelatina înmuiată în apă rece și nescafe-ul. Compoziția rezultată se pune într-o formă și se da la frigider. Pentru a răsturna crema, se trece forma câteva secunde prin apă rece, apoi se desprind marginile cu ajutorul unui cuțit. Se decorează cu frișcă. Poftă bună!
Ar putea să vă încânte și: Chec cu fructe de pădure. Fără făină și fără lapte cu doar 130 de calorii. Un deliciu culinar, gata in 30 de minute
De asemenea, puteți prepara pentru masa de revelion și o prăjitură delicioasă cu cafea, care are doar 170 de calorii.
Prăjitură cu cafea. Fără unt, lapte sau făină. Are doar 170 de calorii și este senzațional de bună
Este o prăjitură cu cafea cu gust demențial și cu o aromă intensă și inconfundabilă. Preparată cu cafea decofeinizată, poate fi bună și pentru copii. Odată ce vei încerca acest desert, vei dori să-l faci în fiecare zi. Prăjitura este bună și ușor de digerat, deoarece nu conține nici făină, nici praf de copt.
Ingredientele pentru șase porții:
o jumătate de kilogram de ricotta ușoară;
65 de grame de cafea sau chiar cafea decofeinizată;
40 de grame de amidon de porumb;
80 de grame de stevia sau 120 de grame de zahăr normal,
trei ouă.
Prăjitură cu cafea. Fără unt, lapte sau făină. PREGĂTIREA
În primul rând, preparați cafeaua care trebuie să se răcească înainte de a fi folosită. Luați castron destul de mare și puneți ricotta în el, apoi adăugați stevia (sau zahărul normal) și mixați totul cu un tel. Când amestecul ajunge la o consistenta cremoasă adăugați, pe rând, ouăle, amestecând bine tot timpul.
După ce ați făcut acest lucru, luați amidonul de porumb și adăugați-l la amestec, amestecând mereu. Apoi turnați cafeaua rece. Desigur mixând mereu compoziția.
Acum luați o formă de tort cu diametrul 20 de centimetri, turnați în ea aluatul și dați-l la cuptor pentru puțin sub o oră, la 170 de grade.
Când este gata (puteți face clasicul test cu scobitoarea), scoateți prăjitura din cuptor și dați-o la frigider pentru minim trei ore. După trei ore, răsturnați prăjitura pe un platou de servire, feliați-o și serviți-o pe la masă. Poftă bună!
Vă sugerăm și: Desertul care arată ca o picătură de ploaie. Are ZERO calorii și se face doar din două ingrediente banale
Timp de preparare - 10 minute, timp de gătire - 50 de minute, timp de odihnă în frigider - trei ore, timp total - aproximativ patru ore, porții - șase, calorii -170 per felie
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News