Adulții și copiii deopotrivă vor adora acești biscuiți, fiind o alternativă excelentă pentru micul dejun. În plus, au foarte puține calorii, astfel că sunt potriviți și pentru persoanele care au ales să adopte un stil de viața mai sănătos în noul an.
Ingrediente
2 căni făină de ovăz
jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu
zahăr sau îndulcitor
chipsuri de ciocolată
1 linguriță de extract de vanilie
2 linguri de ulei
3-5 linguri de lapte la alegere
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180C. Combinați toate ingredientele uscate și amestecați bine.
Adăugați ingredientele umede, și formați o minge mare. Acum faceți bile mici din cea mare. Pentru fursecuri moi, dați-le la frigider până se răcesc. (Pentru fursecuri mai crocante, coaceți imediat).
Coaceți aproximativ 7 minute. Lăsați fursecurile să se răcească cel puțin 10 minute înainte de a încerca să le scoateți din tavă, deoarece vor continua să se gătească în timp ce se răcesc.
Pentru fursecuri moi, păstrați-le într-un recipient de plastic cu capac. Pentru fursecuri mai crocante, păstrați-le într-un recipient de sticlă cu capac.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News