Biscuiții cu ricotta și banane sunt buni și gustoși, care se îndrăgesc de la prima îmbucătură și sunt imposibil de uitat. De fapt, îți vor oferi un mic dejun minunat sau o gustare dulce.
Nimeni nu va spune nu la atâta deliciu, de fapt, cu siguranță vor fi terminați imediat ce îi veți scoate din cuptor, mai ales că în timpul coacerii vor degaja un miros delicios care va deschide apetitul tuturor. Datorită celor 218 Kcal, se potrivesc nevoilor alimentare ale celor care țin o dietă, deoarece nu compromit eforturile depuse pentru a se menține în formă. Nu conțin zahăr, unt sau făină rafinată.
Procesul nu este dificil, durează doar câteva minute, iar lista de ingrediente este destul de scurtă. Vă asigurăm că vă veți descurca cu ușurință. Haideți să vedem împreună cum să le preparăm!
Prăjitură cu nucă și ciocolată. O rețetă românească de mare succes pentru pofticioșii de dulce
Rețeta de biscuiți de casă cu ricotta și banane, fără făină rafinată, unt și zahăr!
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gătire: 30-35 de minute
Timp total: 45 de minute
Porții: aproximativ 12 biscuiți mari
Calorii: 85 per biscuit
Ingrediente
200 g de brânză ricotta ușoară
150 g fulgi de ovăz
2 linguri de ulei de semințe
1 linguriță de îndulcitor stevia
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 banană
1 ou
Deliciul Toamnei: Prăjitură cu mere și scorțișoară pentru un weekend perfect
Preparare
Pentru început, se sparge oul într-un bol, se adaugă îndulcitorul de stevia, se bate ușor cu un tel de mână, se adaugă brânza de vaci, se amestecă și se lasă deoparte pentru un moment.
Acum decojește banana, zdrobește-o cu o furculiță, încorporeaz-o în ou, amestecă, adaugă uleiul de semințe și amestecă bine.
Acum cerneți și încorporați făina de ovăz împreună cu bicarbonatul de sodiu, amestecați cu o spatulă pentru a permite ca pulberile să fie reabsorbite corespunzător și să obțineți o masă cu o consistență solidă și moale.
După ce ați făcut acest lucru, scoateți câte o lingură de amestec, apoi așezați biluțele (câte una la distanță una de cealaltă) pe o tavă de copt tapetată în prealabil cu hârtie de copt.
La final, coaceți-le în cuptorul preîncălzit timp de 30-35 de minute, la o temperatură de 180°C. După ce ați terminat, serviți biscuiții la micul dejun sau savurați-i oricând doriți.
-------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News