Biscuiți delicioși, fără unt și fără zahăr. Sunt gata în 5 minute, cu cronometrul în mână

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Biscuiți delicioși fără unt și fără zahăr. Sunt gata în 5 minute, cu cronometrul în mână
Biscuiți delicioși fără unt și fără zahăr. Sunt gata în 5 minute, cu cronometrul în mână

Biscuiți delicioși, fără unt și fără zahăr. Sunt gata în 5 minute, cu cronometrul în mână. Aceste fursecuri super crocante și dulci sunt simplu de făcut și le vor place întregii familii. Vei vedea că vor vor cuceri și veți dori să-i coaceți în fiecare săptămână. Cu un gust simplu și autentic, aceste fursecuri confirmă încă o dată ideea că simplitatea poate da cele mai bune rezultate.

Biscuiți delicioși fără unt și fără zahăr. Sunt gata în 5 minute, cu cronometrul în mână.

Ingredientele de care avem nevoie sunt:

60 de grame de făină de cocos,

8 grame praf de copt,

câteva picături de esență de vanilie,

120 ml ulei de floarea soarelui,

180 grame griș,

120 grame eritritol (îndulcitor),

2 ouă,

sare.

 

Biscuiți delicioși fără unt și fără zahăr. Sunt gata în 5 minute, cu cronometrul în mână. Rețeta pas cu pas

 

Să vedem imediat cum se face această rețetă în doar cinci minute, cu cronometrul în mână. Mai întâi adăugăm, într-un bol, ouăle împreună cu puțină sare. Adăugă îndulcitorul și picăturile de esență de vanilie și amestecăm energic cu ajutorul unui tel electric. Se adaugă, apoi, uleiul, amestecând continuu.

Încercați și: Tartă cu mere în 3 straturi. Delicioasă, super moale și cu doar 160 de calorii. Un desert fabulos cu ingredientele din cămară

 

Următorul pas este să adăugați în compoziția de mai sus făină de cocos și grișul. Amestecați cu o spatulă după ce adăugați praful de copt. Când toate ingredientele s-au amestecat, frământați aluatul cu mâinile.  Aluatul obținut se lasă 10 minute să se odihnească într-un loc călduț.

Vă sugerăm și: Tort magic din doar două ingrediente. Nu ți-ai fi imaginat niciodată așa ceva

 

După 10 minute, tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Rupem câte un pic de aluat și formăm câte o mică bilă, pe care o  trecem prin făină de cocos, apoi o așezăm pe tava de copt. Repetăm procedură până terminam complet aluatul. 

Vedeți și: Prăjitură fabuloasă fără făină și fără zahăr. Excelentă pentru cei care sunt la dietă

După ce așezăm toți biscuiții pe tavă, îi putem orna așezând în centul fiecăruia câte o migdală, apăsând ușor. Sau îi putem lăsa asa, deoarece sunt a fe de delicioși. Dăm tava în cuptorul preîncălzit în prealabil. Biscuiții se coc circa 20 de minute la o temperatura de 170 de grade. La final, suntem gata să servim biscuiții de casă și să ne bucurăm de această delicatesă. Și iată, cu un gust simplu și autentic, aceste fursecuri confirmă încă o dată ideea că simplitatea poate da cele mai bune rezultate. Poftă bună!

[citeste si]

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel