Bogdan de la Ploiești, prima reacție în scandalul cu Florin Salam: "A încercat să mă înjosească" - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Scandal între maneliști. BDLP vs Florin Salam
Scandal între maneliști. BDLP vs Florin Salam

Celebrul manelist Bogdan de la Ploiești vine o cu o serie de lămuriri, după ce a fost dat afară de la o nuntă de Florin Salam. 

Manelistul Bogdan de la Ploiești le răspunde fanilor săi și le explică ce s-a întâmplat la nunta din Oltenița, acolo unde s-a petrecut un episod nu tocmai plăcut, în care Florin Salam i-a aruncat în glumă 10 lei și a făcut semn ca acesta să fie "evacuat".

"Salutare oameni buni,

Știu că așteptați un răspuns de la mine. Cu toate că nu sunt genul care să răspundă răutăți, trebuie să vină și acest răspuns din toată inima mea pentru voi.

Florin Salam este regele României pe bune. Toată generația mea a crescut pe muzica lui și îl respect încă de mic. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm înjosiți și călcați în picioare.

Vreau să vă prezint situația exact așa cum a fost", spune Bogdan de la Ploiești.

@denistosea2 Bogdan de la Ploiești răspunsul pentru public #5pasidebine #fypシ゚viral #tiktokromania #goviral #denistosea #viralvideo #viral #foryou #love #duet #perte #fyp #greenscreen #trade #foryoupage #trading #video #CapCut #parati #fypシ @???????????????????????????? @???????????????????? ♬ sunet original - ????????????????????(????????????????????????????????)

 

El spune că pe tot parcursul evenimentului, cei din echipa lui Florin Salam l-au tratat cu lipsă de respect și chiar l-au provocat. 

"L-am respectat și am dat toate dedicațiile pe care și le-a dorit. A încercat să mă înjosească, fiind o petrecere cu oameni la care el cântă de obicei. Pe unde a cântat la petrecerile noastre, l-am tratat exact ca pe un rege și n-am încercat să fac vreo contră cu el. Deși sunt multe speculații, o să vă las un clip în care veți vedea că eu am anunțat ultima melodie. Dacă m-a oprit cineva, acela am fost tot eu, din respect pentru oamenii mei, pentru că așa am fost educat, să nu stricăm vreo petrecere", mai spune manelistul.

"Vă rog din suflet să nu aruncați cu ură și vorbe grele, pentru că noi am ajuns până aici datorită lui Dumnezeu și sufletului nostru curat.

Asta înseamnă BDLP: Iubire nu război", mai spune Bogdan de la Ploiești.

Vezi aici ce s-a întâmplat: Florin Salam l-a dat afară de la o nuntă pe Bogdan de la Ploiești: "N-ai tu arfe cu titanii României" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel