Bomboane Raffaello de casă. Un desert perfect pentru toate gusturile și toate buzunarele

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Bomboane Raffaello de casă. Un desert perfect pentru toate gusturile și toate buzunarele / Foto: Captură video youtube
Bomboane Raffaello de casă. Un desert perfect pentru toate gusturile și toate buzunarele / Foto: Captură video youtube

Bomboanele Ferrero Raffaello sunt bogate și cremoase, cu o notă de nucă de cocos. Se prepară ușor și rămân proaspete timp de săptămâni întregi.

Deși sunt foarte delicioase, aceste dulciuri sunt considerate un lux în unele părți ale lumii și sunt greu de găsit.

Dacă sunteți una dintre persoanele pofticioase, dar care nu își permite se le cumpere, această rețetă este suficient de bună pentru a vă potoli pofta.

 

Cum se prepară bomboanele Raffaello

 

Bomboanele Raffaello sunt confecții sferice din nucă de cocos și migdale introduse inițial de celebrul producător italian de dulciuri Ferrero 

Prăjitura este alcătuită dintr-o napolitană sferică care este umplută cu o cremă albă lăptoasă și migdale prăjite. Aceasta este înconjurată de un strat de nucă de cocos cu un strat de cremă albă.

Bomboanele Raffaello sunt cu adevărat paradisiace! Dar, uneori, ochii cer mai mult decât poate suporta buzunarul. Să faci bomboanele acasă nu este doar ușor, ci și prietenos cu bugetul. 

Bomboanele necesită doar câteva ingrediente pentru a fi puse laolaltă. Urmați acești pași foarte simpli pentru a avea bomboane perfecte în cel mai scurt timp:

 

Bomboane Raffaello - Ingrediente

 

- 200 g de zahăr alb
- 227 g unt nesărat la temperatura camerei
- 256 g lapte praf
- 127,5 g fulgi de nucă de cocos neîndulcită și mărunțită în bucăți mici
- 110 g napolitane de vanilie
- 1 linguriță de extract de migdale tăiată în două
- 71,5 g de migdale prăjite
- 42,5 g fulgi de nucă de cocos neîndulcită pentru acoperire, mărunțită în bucăți mici
- cremă de brânză se adaugă doar dacă textura este sfărâmicioasă

 

Bomboane Raffaello - Rețeta pas cu pas


Se combină zahărul împreună cu untul până când textura este cremoasă. Amestecați laptele praf uscat în unt.

Zdrobiți napolitanele. Cel mai simplu și mai lipsit de mizerie mod de a face acest lucru este să puneți fursecurile într-o pungă și să le zdrobiți cu un ac de rulare sau cu un aparat de frământat carne. Adăugați napolitanele, extractul de migdale și bucățele mici de fulgi de nucă de cocos în amestec și amestecați până când obțineți o textură ca o pastă.

Folosind o lingură de înghețată, puneți 1/2 din migdale înăuntru și faceți o bucățică rotundă.

Rulați fiecare bomboană în fulgi de cocos. Repetați pentru fiecare bucată.

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel