Brioșe cu caise. Un desert senzațional de vară. Fără unt și cu doar 125 de calorii pe porție

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Brioșe cu caise. Un desert senzațional de vară. Fără unt și cu doar 125 de calorii pe porție
Brioșe cu caise. Un desert senzațional de vară. Fără unt și cu doar 125 de calorii pe porție

Dacă vreți cu adevărat să vă abateți de la dietă, atunci puteți prepara, fără nicio remușcare, aceste brioșe cu caise. Aceste mici brioșe sunt foarte moi, parfumate și se termină repede. Nu au unt, prin urmare pot fi consumate cei de cei care țin la siluetă.

 

Ingredientele pentru nouă brioșe:

150 de grame de făină;

60 de mililitri de lapte;

40 mililitri de ulei de floarea soarelui;

25 de grame de stevie sau 50 de zahăr normal;

8 grame de praf de copt;

două linguri de iaurt (după gust);

un ou;

coaja rasă a unei lămâi,

 

Pentru umplutură:

80 de grame de caise tăiate felii;

gem ușor de caise;

10 grame de nucă de cocos.

 

 

Brioșe cu caise. Un desert senzațional de vară. Fără unt și cu doar 125 de calorii pe porție. Pregătirea

 

 

Puneți oul și stevia (sau zahărul obișnuit) într-un castron și mixați-le cu un tel de mână. Adăugați uleiul, continuând să amestecați. Urmează apoi iaurtul și laptele. Desigur nu uitați să amestecați mereu. La final, în compoziție se pune făină șa praful de copt.

 

Vă sugerăm și: Chec cremos în două culori. Delicios și ușor de făcut. O felie are doar 180 de calorii 

 

Când amestecul atinge o consistență catifelată și fără bulgări, se încorporează coaja de lămâie, după care se reia lucrul cu telul de mână. 

În acest moment, se iau opt forme de brioșe, se ung cu puțin ulei și se tapetează u făină. În fiecare formă se toarnă câte o lingură de aluat. Apoi în fiecare formă se adaugă câte trei felii de caise. 

 

CITEȘTE ȘI:  Plăcintă cu cremă de migdale, fără făină și unt. Un desert foarte proaspăt și potrivit pentru zilele de vară. O felie are 150 de calorii 

 

Odată ce ați făcut acest lucru, nu vă mai rămâne decât să puneți tava cu formele de brioșe totul într-un cuptor preîncălzit la 170 de grade, timp de 20 de minute. Când brioșele sunt gata, se scot cupe și se ung cu puțin gem de caise. La final, brioșele se decorează cu nucă de cocos. Poftă bună!

 

Ar putea să vă placă și: Brioșe moi cu caise. O porție are doar 100 de calorii. Un desert senzațional de parfumat  

 

Timp de preparare - 10 minute, timp de gătit - 20 minute, timp total - 30 minute, porții - 9 brioșe, calorii - 125 pe brioșă.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel