Brioșe de ciocolată fără făină, unt și zahăr. Și fără banane. Ingredientul secret care le face senzaționale

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Brioșe de ciocolată fără făină, unt și zahăr. Și fără banane. Ingredientul secret care le face senzaționale.
Brioșe de ciocolată fără făină, unt și zahăr. Și fără banane. Ingredientul secret care le face senzaționale.

Ai nevoie de o rețetă inovatoare pentru a pregăti brioșe în doar câteva minute? Ei bine, aceste brioșe fără făină, fără zahăr și fără ouă sunt singura soluție! Brioșele sunt moi și delicate, dar, în același timp, ușoare și sănătoase. Perfecte de savurat în orice moment al zilei, aceste brioșe pot fi gătite efectiv în doar 5 minute.

Brioșe de ciocolată fără făină, unt și zahăr. Și fără banane. Ingredientul secret care le face senzaționale

Din cămara noastră luăm următoarele ingrediente:

- 3 ouă

- 10 grame de praf de copt

- 260 grame curmale fără sâmburi

- 40 de grame de cacao neîndulcită.

Brioșe de ciocolată fără făină, unt și zahăr. Și fără banane. Ingredientul secret care le face senzaționale

 

Greutatea ingredientelor indicate în listă este suficientă pentru șase porții. Împreună vom vedea imediat cum să facem acest desert fără făină, fără ouă și fără zahăr în câteva minute. 

Citiți și: Brioșe cu iaurt cu gem. O rețetă rapidă, delicioasă și aromată

Mai întâi trebuie să puneți curmalele într-un castron cu apă clocotită. Lăsați-le la macerat timp de 5 minute, apoi le scoateți din apă și la transferați într-un un blender, unde le veți toca cât de bine puteți.

Încercați și: Brioșe, umplute cu cremă. Un ingredient secret le conferă un gust senzațional și unic

După ce ați tocat curmalele, adăugați praful de cot, cacaua neîndulcită și ouăle. Apăsăm din nou pe butonul blenderului până vom obține un amestec de consistența potrivită.

Luăm o forma pentru brioșe și punem deasupra forme de hârtie. Cu o lingură, luăm câte puțin din amestecul pregătit și punem în paharele de hârtie. Coacem brioșele în cuptorul încins, timp de 25 de minute, la 180 de grade.

Pentru a verifica dacă sunt gata, puteți folosi tehnica scobitorii. Când brioșele noastre moi sunt gata, aranjați-le pe un platou și stropiți-le cu zahăr pudră. Nu veți regreta că veți pune pe masă această variantă a brioșei clasice.

Vedeți și: Brioșe moi cu caise. O porție are doar 100 de calorii. Un desert senzațional de parfumat  

Brioșele, pregătite după această rețetă, sunt moi și delicate, dar, în același timp, ușoare și sănătoase. Sunt perfecte de savurat în orice moment al zilei, aceste brioșe pot fi gătite efectiv în doar 5 minute. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel