În plus, este un mic dejun complet prin încorporarea de fructe și cereale. De asemenea, dacă vrei ca această budincă să fie fără gluten, asigură-te că ovazul folosit să fie fără urme de gluten. Cu această budincă te poți bucura în timp ce ai grijă de tine și mănânci sănătos.
Dacă vrei să știi cum să faci budincă de banane fără făină, continuă să citești și vei vedea cât de ușor o poți face. Să gătim!
Ingrediente pentru a face budinca de banane fără făină
- 2 banane coapte
- 2 ouă L
- 4 linguri de lapte
- 4 linguri de ulei de floarea soarelui
- 3 linguri de miere
- 2 lingurițe de vanilie lichidă
- 200 de grame de fulgi de ovăz
- 2 lingurițe de praf de copt
- 1 praf de sare
- 50 de grame de chipsuri de ciocolată neagră.
Cum se prepară budincă de banane fără făină
Pentru a pregăti budinca de banane fără făină, trebuie să folosiți niște banane care sunt coapte pentru a adăuga dulceață preparatului. Așadar, curățați bananele, tocați-le și puneți-le într-un bol. Dacă sunt coapte, cu o simplă furculiță le poți zdrobi și forma cu ele un piure. Pregătiți și cuptorul și preîncălziți la 180 ºC.
Adăugați ouăle în piureul de banane și bateți cu telul manual.
Apoi adaugam laptele, uleiul de floarea soarelui și vanilia lichidă și batem din nou până se încorporează totul bine.
Apoi, adăugați fulgii de ovăz, praful de copt și un praf de sare la budinca de banane fără făină. Se amestecă până când ovăzul a absorbit o parte din lichid.
Truc: încearcă și o budincă de banane fără făină înlocuind fulgii de ovăz cu nuca de cocos rasă, vei vedea ce rezultat bun are și ea.
La final, adăugați fulgii de ciocolată în budinca de banane fără făină și amestecați până se integrează.
Ungeți sau tapetați cu hârtie de copt un vas mic de budincă de aproximativ 22x10 cm și turnați amestecul de budincă de banane fără făină. Coaceți budinca la 180 ºC cu căldură sus și jos timp de 40-45 minute sau până când trece testul scobitorii.
Sfat: dacă vedeți că budinca este prăjită prea mult deasupra, acoperiți-o cu folie de aluminiu.
După ce ați copt budinca, desfaceți-o și lăsați-o să se răcească pe un grătar.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News