Burger italian cu maioneză şi ceapă caramelizată, reţetă delicioasă pentru picnicuri cu familia şi prietenii

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Burger italian cu maioneză şi ceapă caramelizată, reţetă delicioasă pentru picnicuri cu familia şi prietenii (sursa foto: Flickr)
Burger italian cu maioneză şi ceapă caramelizată, reţetă delicioasă pentru picnicuri cu familia şi prietenii (sursa foto: Flickr)

Burger italian cu maioneză şi ceapă caramelizată, o reţetă aromată şi apetisantă, perfectă pentru picnicuri sau mese în familie în locul clasicilor mici sau fleici la grătar. Iată cum se face!

Timp de pregătire: 10 minute
Timp de gătit: 5 minute
Porții: 4
Dificultate: Ușor

 

Burger italian cu maioneză şi ceapă caramelizată. Ingrediente

 

500g carne de vită tocată cu puțină grăsime
1 ou
1 piper
2 linguri de pătrunjel măcinat uscat sau proaspăt tocat
1 lingură de cimbru
1 lingură de rozmarin
2 linguri busuioc proaspăt
4 chifle Ciabatta
70g frunze de rucola
4 linguri de maioneză
1 ceapă medie tocată și caramelizată

 

Mod de preparare

 

Tocaţi ierburile în cazul în care optaţi pentru verdeţuri , adăugaţi piperul și amestecaţi cu carnea și oul într-un castron mare. Împărţiţi compoziţia în 4 bile și aplatizaţi-le cu palma.

Gătiți burgerii timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.

Serviți burgerii în chifle Ciabatta, uşor prăjite.

Asezonaţi carnea cu o lingură de maioneză amestecată cu ceapă caramelizată și decoraţi cu frunze de rucola.

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel