Cafea cu gheață la borcan. O idee originală și rapidă pentru vară. O porție are doar 120 calorii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cafea cu gheață la borcan. O idee originală și rapidă pentru vară. O porție are doar 120 calorii
Cafea cu gheață la borcan. O idee originală și rapidă pentru vară. O porție are doar 120 calorii

Cafea cu gheață la borcan este o idee originală pentru vară. În plus, o porție are doar 120 de calorii. Când soarele are, simți nevoia să te răcorești prin orice mijloace, iar o băutură rece și plăcută este exact ceea de ce ai nevoie. Printre cele mai potrivite băuturi, după cum știm, se numără cafeaua rece, care, servită într-o zi de vară, te ve cuceri iremediabil.  

 

 

Secretul acestei rețete este simplu: respectiva cafea trebuie pusă la frigider și servită de fiecare dată când căldura ne copleșește. Ideal ar fi să fie servită sub o umbrelă, pe plajă. În plus, poate fi pregătită chiar dacă nu avem la dispoziție moka clasic sau altă mașină specială. De fapt, avem nevoie de lapte, puțină cafea instant și un borcan.

 

Ingredientele pentru două  porții:

300 de mililitri de lapte rece;

două lingurițe de cafea granulată;

două cuburi de gheață;

o linguriță stevie, dar puteți folosi și zahăr normal, dar și miere;

o lingură de înghețată la alegere.

Pentru garnitură: 10 grame de ciocolată topită; 5 grame de alune tocate.

 

Cafea cu gheață la borcan. O idee originală și rapidă pentru vară. O porție are doar 120 calorii. Mod de pregătire

 

 

În primul rând, luați un borcan de sticlă cu o capacitate de aproximativ 600 de mililitri și turnați cafeaua solubilă, stevia (zahărul granulat sau chiar mierea) și laptele.

 

Citiți si: Înghețată din fructe. Se prepara în două minute și are doar 170 de calorii! Un desert senzațional, recomandat în zilele de vară

 

Odată ce ați făcut asta, nu mai rămâne decât să închideți borcanul cu un capac și să agitați totul timp de patru sau cinci minute, astfel încât cafeaua și zahărul să se dizolve bine.

Vă sugerăm și: Negresă de ciocolată, cu nucă și mentă. Un desert delicios și irezistibil, în zilele aride de vară

 

Ultimul lucru este să adăugați cuburile de gheață într-un pahar, lingură de înghețată și să turnați cafeaua. La final, o puteți garnisi cu ciocolată topită și alune mărunțite. Poftă bună!

 Ar putea să vă placă și: Înghețată în două culori, fără zahăr. Desertul GENIAL cu puține calorii

 

Timp de preparare - 5 minute, porții - 2, calorii - 120 pe porție. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel