„Singura meserie existentă în România astăzi e cea de combinator. Că, de fapt, asta se întâmplă: combinator. Nu există altă meserie. Combinator. Și combinatorul nu este o meserie în sine. Să știți că sunt profesioniști în sistem, garantat. Cunosc personal”, a spus Călin Georgescu.
„Aveți securiști în spate?” l-a întrebat Marius Tucă pe Călin Georgescu.
„Nu. Ceea ce pot să vă spun este că sunt oameni de bună-credință, care mă informează chiar din interior. Văd și eu diverse rapoarte. Noi nu putem rata acest tren. Este un tren care vine în mare viteză, care încetinește într-o gară ce se numește România și atunci poți să faci câțiva pași mici să te urci. Dacă începi să alergi, mai rău, n-ai cum să-l prinzi. E obligatoriu să revizuim Constituția ca România să fie o țară suverană. Echipa mea pregătește deja formula pentru noua Constituție. Cel mai important este să ne stăpânim țara noastră, să fim stăpâni la noi în țară. Este crucial de important. Gândiți-vă că nu s-a mai schimbat din 2002 Constituția. (...) Inclusiv jurământul trebuie făcut în mijlocul poporului. Toată lumea trebuie să participe. Este o chestiune foarte importantă, eu sunt angajatul poporului meu. Trebuie să urmez exact ceea ce-și dorește: să fie pace, să fie rost, să fie bunăstare, să ne întreținem singuri, să avem ce ne trebuie”, a mai spus Călin Georgescu.
Despre bazele NATO și scutul de la Deveselu
De asemenea, Georgescu a vorbit și despre reevaluarea scutului de la Deveselu. Susține că vrea să știe dacă îl poate îmbunătăți.
„Ca să lămurim lucrurile cu bazele NATO: totul este foarte bine și așa trebuie să fie. Pe mine mă interesează să evaluăm despre ce e vorba acolo: poate trebuie să îmbunătățim, poate putem să aducem niște lucruri în plus, să ne securizăm și mai bine. Eu vreau să știu pentru că nu este nimic transparent. Este o lecție de viață pe care le-am dat-o recent și miniștrilor: orice lucru pe care-l obții, îl obții prin negociere, uitați-vă și la Trump. Eu am deja echipa pentru Cotroceni. În momentul în care se va stabili turul 2, o voi face publică. Se va ști cine, ce și cum. În primul rând, oamenii trebuie să fie solizi moral, iar apoi contează profesionalismul”, a mai spus Georgescu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News