PORŢII: 4
TIMP DE PREGATIRE: 0 ORE 10 MINUTE
TIMPUL TOTAL: 0 ORE 50 MINUTE
INGREDIENTE
Aluat de pizza - puteţi pregăti un aluat de pizza dacă vreţi să fie făcut în casă
Făină universală, pentru suprafață
Sos de pizza
Ricotta
Pepperoni
Mozzarella mărunțită
Ulei de măsline extravirgin
Sare
PAŞI
- Preîncălziți cuptorul la 500 ° și ungeți două foi mari de copt cu ulei sau unt. Împărțiți aluatul de pizza în 4 bucăți. Pe o suprafață ușor făinoasă, rulați o bucată de aluat într-un cerc de 8 ", gros de aproximativ ¼". Se pune sos de pizza în mijlocul aluatului, apoi se pune ricotta și se acoperă cu pepperoni și mozzarella.
- Îndoiți ușor aluatul în jumătate, umeziți marginile cu apă și strângeți-le împreună, apoi presaţi marginile în jur. Repetați cu aluatul rămas. Se transferă în foi de copt pregătite. Ungeţi blaturile cu ulei și presărați sare.
- Folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit ascuțit, tăiați vârfurile în 2 până la 3 locuri pentru a crea guri de aerisire.
- Coaceți până când blaturile sunt aurii și umplutura clocotește, 20 de minute. Ungeţi cu mai mult ulei la jumătatea timpului de coacere. Lăsați să se răcească cu 5 minute înainte de tăiere.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News