Camion încărcat cu 23 de tone de carcase de porc, jefuit de zeci de persoane, după ce s-a răsturnat / VIDEO

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un camion care transporta porci s-a răsturnat și a fost jefuit. Vehiculul transporta 23.000 de kilograme de carne. Oamenii care circulau pe șosea au coborât să îl jefuiască până când a intervenit o operațiune a poliției.

În ultimele ore a devenit viral videoclipul cu răsturnarea unui camion încărcat cu porci sacrificați, care a fost jefuit de oamenii care se aflau în apropierea locului. Se estimează că era vorba de aproximativ 23.000 de kilograme de carne. Incidentul a avut loc joi dimineața devreme, în Argentina.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 2.30 dimineața, când șoferul unui vehicul de mari dimensiuni care transporta porci sacrificați a pierdut controlul vehiculului pe Autopista de las Serranías Puntanas, în Fraga, San Luis, din Argentina și a ajuns să se răstoarne în mijlocul drumului central.

În acest context, zeci de automobiliști care se aflau în zonă au decis să "atace" direct și să jefuiască o parte din încărcătura de carne care se afla pe asfalt, dar și în ceea ce a mai rămas din camion.

Camion încărcat cu 23 de tone de carcase de porc, jefuit de zeci de persoane

 


Imaginile șocante în care se vedeau cum cei care luau porcii pe motociclete, în mașini și chiar pe jos, au fost înregistrate mai întâi de martorii care au venit la fața locului și apoi de televiziunile din San Luis care au preluat știrea. Au existat persoane care au criticat acțiunile celor care au jefuit vehiculul, în timp ce alții au spus că nu au avut de ales, din cauza marii crize prin care trece țara.

Toate acestea s-au întâmplat în prezența puținilor polițiști care se aflau la fața locului în acel moment și care nu au putut face mare lucru pentru a stăpâni numărul mare de persoane care s-au năpustit asupra încărcăturii. Șoferul vehiculului a fost raportat ca fiind în stare bună de sănătate.

Jaful a continuat până la sosirea unui grup special de polițiști, care a reușit în cele din urmă să țină oamenii departe de autostrada unde s-a produs accidentul. Vehiculul a pierdut mare parte din ceea ce transporta și era încă răsturnat pe șosea joi dimineață.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel