Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
carne de pui coapta in borcan
carne de pui coapta in borcan

Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor. Vă propunem rețeta unui preparat, care vă va cuceri. Se face reped, fără apă și ulei. Trebuie doar să puneți carnea și legumele în borcan. Bunus este că nu veți fi nevoiți să spălați tava de copt. 

Publicitate

Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor.

Citește și Kaiserschmarrn, clatite austriece pufoase. Prepararea pas cu pas a desertului preferat al împăraților

 

Ingrediente

un pui;

boabe de piper negru și ienibahar;

foi de dafin ;

o ceapă;

o roșie;

un ardei gras;

un dovlecel;

un morcov;

sare după gust;

un borcan de 3 litri și folie de aluminiu.

 

Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor. Ingrediente Mod de preparare

 

 

Îndepărtați pielea puiului, tăiați-l bucăți și spălați bine carnea.  la fel și legumele: se spală și se taie bucățele.  Pregătiți un borcan de 3 litri curat și uscat. Așezați în borcan un strat de carne, sare, piper, frunză de dafin, apoi un strat de legume. Alternați astfel straturile până veți umple borcanul.  Nu uitați să sărați fiecare strat.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor, s-ar putea să îți placă și rețeta Cartofi gratinați cu piept de pui. Rețeta unul deliciu culinar. Secretul gospodinelor pentru sosul perfect

 

Dacă veți folosi un pui mare, veți avea nevoie de mai puține legume, deoarece carnea va ocupa cea mai mare parte din volumul borcanului. Iar dacă puiul este mic, puteți să utilizați mai multe legume. Nu trebuie să adăugați vreun fel de lichid în borcan. După ce veți așeza toate ingredientele în borcan, acoperiți-l cu o folie de aluminiu, fixându-o bine de gâtul borcanului, ca să nu sară de pe el în timpul preparării.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta unui dulce rapid și ieftin. Secretul gospodinelor pentru un aluat pufos

 

Borcanul se introduce în cuptorul rece, ca să nu crape.  Așezați borcanul pe grătar sau pe o tavă. Dacă doriți, puteți să tapetați tava cu o bucată de folie de aluminiu. Aprindeți cuptorul, setându-i temperatura la 180°C și coaceți carnea cu legumele pe parcursul a aproximativ 60 minute. Poftă bună!

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel