Cartofi „Mâncați” cu usturoi, la cuptor. Rețeta fantastică pentru un prânz rapid sau o cină - e genială!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cartofi „Mâncați” cu usturoi, la cuptor. Rețeta fantastică pentru un prânz rapid sau o cină - e genială! FOTO: captură video YouTube @Another Kitchen
Cartofi „Mâncați” cu usturoi, la cuptor. Rețeta fantastică pentru un prânz rapid sau o cină - e genială! FOTO: captură video YouTube @Another Kitchen

Astfel de cartofi „Mâncați” vor decora orice cină în familie! Toată lumea va fi încântată întrucât sunt foarte gustoși! 

Aroma de usturoi, crustă crocantă pe cartofi! O idee grozavă pentru prânz sau cină, ușor de preparat! Haideți să vedeți cum se fac cartofii „Mâncați”.

Salată de cartofi americană fabuloasă. Uită de salata orientală, este de zece ori mai bună! Ține minte rețeta că se vor linge toți pe degete

 

Cartofi „Mâncați” cu usturoi, la cuptor - Ingrediente

 

- 5 cartofi 

- 1/2 linguriță de piper negru măcinat

- 1 linguriță de sare

- 3-4 linguri de ulei de măsline

- 2 linguri de pesmet 

- 2 capete de usturoi 

- 1/2 legătură de pătrunjel.

Cartofi umpluți la microunde. Mănânci unul și ești sătul! Un deliciu gata imediat - de vis!

 

Cartofi „Mâncați” cu usturoi, la cuptor - Mod de preparare

 

Pentru a începe această rețetă, trebuie mai întâi să pregătiți ingredientele pentru cartofi „Mâncați” cu usturoi, la cuptor. Apoi, trebuie să tăiați cartofii în stilul celor wedges. 

Combinam cartofii, uleiul, piperul, sarea, pesmetul într-un castron și amestecăm totul bine. Aranjați cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt într-un singur strat.

Ai cârnați și cartofi în casă? Prepară niște chirtărițe, soluția ideală pentru un prânz rapid și delicios!

Tăiați vârful capetelor de usturoi, stropiți cu ulei de măsline și înveliți în folie de aluminiu. Apoi, puneți-i pe hârtia de copt lângă cartofi. Coaceți la o temperatura de 180-200 de grade timp de 30-40 de minute. Desfaceți usturoiul cu 10 minute înainte de a fi gata.

Curățăm usturoiul auriu de coji, frământăm cu o furculiță și prăjim ușor în ulei de măsline. Acolo se adaugă pătrunjelul tocat și se stinge focul.

Acoperiți cartofii cu amestecul de usturoi și pătrunjel. Mâncarea este gata! Bucură-te de masa ta! Poftă bună!

De ce să pui un strop de oțet atunci când fierbi cartofii? Trucul pe care gospodinele trebuie să-l cunoască!

 

Vezi și

 

Din cartofi și ceapa roșie gătești o salată de milioane! Combinația aceasta este aur! Vei înlocui de tot clasica salată orientală

 

Salatele sunt cel mai bun mod de a învinge căldura, deoarece, pe lângă faptul că sunt răcoritoare, ne permit să obținem un preparat complet și delicios în doar câteva minute. 

Le putem rezerva într-o caserolă și le putem transforma într-o mâncare pentru plajă. De asemenea, le putem mânca acasă sau le putem servi ca garnitură pentru un alt fel de mâncare.

Salată de cartofi cu ceapă roșie - Ingrediente

- 1 kilogram de cartofi fierți

- 250 de grame de ton în ulei

- 1 ceapă mov

- 1 mână de măsline după gust

- amestec de frunze verzi.

Pentru a condimenta:

- 100 de mililitri de ulei de măsline

- 1 lămâie (suc)

- 2 căței de usturoi

- 1 linguriță de turmeric

- 1 praf de piper negru

- 1 praf de sare.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel