Cartofii diavolului umpluți - Ingrediente
Citește și Waldorf, salata creată pentru a comemora sosirea primăverii. Rețeta savuroasă a unui preparat vedetă
1 kilogram de cartofi
1 cană de maioneză
1 pachet de brânză rasă
2 lingurițe de pastă de Chili
1 ceapă
1 ramură de coriandru
1 vârf de sare și piper
Cartofii diavolului umpluți - Mod de preparare
Spălați și fierbeți cartofii cu tot cu coajă aproximativ 25- 30 min și verificați din când cu o furculiță pentru a nu se fierbe prea tare.
Între timp pregătiți sosul: coriandru tocat mărunt, ceapa tăiată cubulețe plus 2 linguri de pastă de chili, sare, piper. Se amestecă bine și se dă la frigider. Când amestecul este rece, combinați-l cu maioneza și brânza rasă.
După ce cartofii au fiert, scurgeți de apă, tăiați-i în două, scoateți pulpa cartofului din mijloc și amestecați cu sosul. Apoi, umpleți coșulețele de cartofi pe care le-ați format în urma scoaterii mijlocului cartofului.
La umplutură puteți adăuga smântână, capere, muștar sau alte ingrediente preferate.
Dați la cuptor până se rumenesc deasupra.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News