Cât câștigă un măturător în Londra? „Sunt fericit, mă plătesc corect”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cât câștigă un măturător în Londra? „Sunt fericit, mă plătesc corect” / Foto: TikTok
Cât câștigă un măturător în Londra? „Sunt fericit, mă plătesc corect” / Foto: TikTok

Un cunoscut YouTuber din Londra, care este faimos pentru interviurile sale spontane cu oamenii pe stradă, a dezvăluit într-un videoclip recent cât câștigă o persoană care lucrează în curățenie în capitala Angliei. 

Aydan Al-Saad, un youtuber din Londra, a întâlnit un bărbat care este responsabil de curățenie unei clădiri din capitala Anglie, de mai bine de 15 ani.

Întrebat cum își câștigă existența, bărbatul a răspuns simplu: „Sunt responsabil de curățenie aici de mai bine de 15 ani. Îmi câștig existența din curățenie și încerc să fac locul curat pentru oameni”.

 

„Nu trebuie să îți fie rușine că faci curățenie”

 

La întrebarea despre venitul său lunar, bărbatul a răspuns cu sinceritate: „Câștig aproximativ 3500 de lire pe lună”. Această dezvăluire a stârnit imediat reacții în mediul online, mulți comentatori fiind surprinși de suma respectivă.

Când YouTuberul l-a întrebat dacă se simte plătit corect pentru munca sa, bărbatul a declarat cu calm: „Da, sunt fericit, mă plătesc corect. Dacă nu aș fi fost fericit, nu aș fi fost aici”. În plus, el a oferit și un sfat pentru cei care doresc să intre în acest domeniu: „Să continue să o facă. Este o meserie bună să faci curățenie, pentru că nu încalci nicio lege. Faci curățenie pentru oameni și încerci să faci și mediul înconjurător mai bun pentru toată lumea. Nu trebuie să te simți înjosit sau să îți fie rușine că faci asta”.

 

Oamenii șocați de salariul unui măturător în Londra

 

Clipul a devenit rapid viral, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară. În timp ce unii utilizatori s-au arătat sceptici față de suma menționată, alții au confirmat că este posibil să câștigi o asemenea sumă lucrând în curățenie în Londra.

„Muncesc ca femeie de serviciu și câștig aproximativ 4000 de lire pe lună. Muncesc pentru clienți privați și curăț teatre”, a comentat o persoană.

O altă persoană a menționat că cei care curăță geamuri în Londra pot câștiga chiar și 10.000 de lire pe lună, iar altcineva a adăugat: „Tatăl meu se ocupă de curățenie într-o universitate și câștigă 3800 de lire pe lună”.

Atitudinea pozitivă a bărbatului intervievat a impresionat mulți dintre cei care au urmărit videoclipul, iar discuția despre câștigurile din această meserie a deschis un dialog mai larg despre cât de bine sunt remunerate persoanele care lucrează în curățenie în Londra.

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel